Ölüler Ordusu'nun başrolü, filmi izlerken en çok neden rahatsız olduğunu açıkladı

Zack Snyder'ın yönetmenliğini yaptığı film 21 Mayıs’ta Netflix'te yayımlanmıştı

Ölüler Ordusu, Las Vegas'taki zombi salgını sırasında bir ekibin gerçekleştirmeye çalıştığı soygunu konu alıyor (Netflix)

Dijital yayın platformu Netflix'te bu ay yayımlanan Ölüler Ordusu'nun (Army of the Dead) başrol oyuncusu Dave Bautista filmi izlediğinde kendisini en çok rahatsız eden unsuru açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Zack Snyder'ın yönetmen koltuğunda oturduğu film zombi anlatılarına farklı bir boyut katarak hem aksiyon hem de komedi öğeleri barındırıyor. 

Galaksinin Koruyucuları (Guardians of the Galaxy) serisinde de yer alan Bautista filmde bir unsurun ne zaman izlerse izlesin kendisini gerçekten rahatsız ettiğini söyledi. 

Cinema Blend'in haberine göre oyuncu söz konusu unsuru şu ifadelerle açıkladı:

Tig'i tanımıyor olmak filmi izlediğimde beni gerçekten rahatsız ediyor. Onu tanımam gerekiyormuş gibi hissediyorum. Onunla tanışmak, ona sarılmak ve filmde harika olduğunu söylemek istiyorum. Bunu diğer tüm yıldız arkadaşlarımla yapabildim ve henüz onunla tanışmadığımdan Tig'le bunu yapamadım. Harika olduğu düşünüyorum ve filmde inanılmazdı.

Filmde Marianne Peters karakterini canlandıran Tig Notaro, cinsel taciz suçlamalarıyla karşılaşan Chris D'Elia'nın yerine kadroya dahil edilmişti. 

 

netflix.jpeg
(Netflix)

 

Notaro ekibe katıldığında çekimler tamamlanmıştı dolayısıyla Snyder'ın onu teknik bir dizi işlemle filme eklemesi gerekiyordu. Oyuncu filme son derece başarılı biçimde eklense de diğer oyuncularla normal bir set deneyiminden mahrum kalmıştı. 

 

 

Notaro'nun yer aldığı sahnelerin tamamının sadece onunla çekilmesi gerekmişti

Bautista her ne kadar onunla çalışamasa da oyuncunun ekibe tam olarak uyduğunu düşünüyor.

Garipti çünkü orada değildim. Ve filmi izlediğimde oradaymışım gibi hissettim. Durumdan haberdar olmayan kimse bunu anlayamaz. Tig tam olarak uyuyor ve kimyası tam oturuyor.

 

Independent Türkçe, Cinema Blend, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU