Kılıçdaroğlu, gençlere seslendi: Kefen edebiyatı yapanların gerçek yüzlerini görüyorsunuz, bütün kirleri videolarla ortalığa saçıldı

Sosyal medya hesabından video paylaşan Kılıçdaroğlu, "Gençler; çalınan yaşam enerjinizin hesabını soracağım, birlikte soracağız" dedi

Fotoğraf: AA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından videolu mesaj paylaştı.

Videoda gençlere hitap eden Kılıçdaroğlu, Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Son günlerde gençlerle sık sık seslendiğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Aslında buna mecburum. Çünkü Türkiye’yi karanlıktan aydınlığa çıkaracak olan sizlersiniz” dedi.

Paylaşımında, "Gençler; çalınan yaşam enerjinizin hesabını soracağım, birlikte soracağız" diyen Kılıçdaroğlu şunları kaydetti:

Size kefen edebiyatı yapanların gerçek yüzlerini görüyorsunuz. Bütün kirlilikleri, yayınlanan videolarla ortalığa saçılıyor. Ben genç değilim, genç rolü de yapmam. Ben sizin demokrat amcanızım. Zaten sosyal medya hesaplarında da böyle söylüyorsunuz. Sizler öğrenme, ben anlama çağındayım. Ben sizi anlarım. Hızla telafi ederim. Hızla düzeltirim her türlü sorunu. Allah’ın izniyle gençler, siz ve biz, bu ülkeyi karanlıktan aydınlığa çıkaracağız. Güzel günler göreceğiz sevgili gençler. Güzel günler göreceğiz. Hep beraber bunlarla hesaplaşacağız.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU