Köpeğini öldürüp ateşe atan adam tutuklandı

Yetkililer adamın "inanılmaz derecede sarhoş" olduğunu söyledi

Polis olay yerine vardığında ateşe atılmış bir köpek ve 100 dolarlık banknotlar buldu (Reuters)

Yetkililere göre ABD’nin Pensilvanya eyaletinde bir adam köpeğini vurup ateşte kızarttıktan sonra hayvanlara karşı ağır işkence suçlamasıyla tutuklandı.

The Philadelphia Inquirer'ın bildirdiğine göre Bucks County'den 48 yaşındaki Nikolay Lukyançikov cuma sabahı evinde tutuklandı. Mahkeme belgelerine göre Lukyançikov hayvanlara işkencenin yanı sıra barınılan bir yapıda ateşli silah kullanmak, çevreye tehlike oluşturmak ve başka suçlamalarla da karşı karşıya. Bir avukat tutmuş gibi de görünmüyor.

Lukyançikov'un kefaleti 1 milyon dolar olarak açıklandı ve ödeyemediği için hala tutuklu. Kefalet tutarı iddia edilen işkencenin şiddeti nedeniyle yüksek: bir suç teşkil ediyor ve dolayısıyla yerel topluluk için bir tehdit olarak görülüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yeminli bir beyana göre polis, Lukyançikov'un evine ön bahçesinde yanan ateşle ilgili ihbarların ardından sabah 7'den birkaç dakika sonra geldi.

Aynı beyana göre Lukyançikov "inanılmaz derecede sarhoş" ve konuşamaz halde bir kanepede otururken bulundu. Lukyançikov'un ağır bir şekilde yanmış küçük bir hayvan koyduğu metal ateş çukurunun içinde birden fazla 100 dolarlık banknot yanıyordu.

Beyanata göre polis, ateş söndürüldüğünde hayvanın gözünden vurulduğunu düşündükleri küçük bir köpek olduğunu tespit etti.

Oda arkadaşı polise, günün erken saatlerinde Lukyançikov'un odasından bir silah sesi duyduğunu, Lukyançikov'un köpeği kendi 9 mm'lik Beretta tabancasıyla vurduğunu ve silahı dışarıya sakladığını söylediğini bildirdi.

Polis evin koridorunda kan ve diğer vücut sıvılarının yanı sıra bir yatak odasında kurşun delikleri buldu. Olay yerinden oda arkadaşının tarifine uyan bir silah da ortaya çıkarıldı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU