Mayim Bialik, The Big Bang Theory'nin "kamuoyunun bilmediği sebeplerden" sonlandığını söyledi

Rol arkadaşı Kaley Cuoco daha önce dizinin sona ereceğini duyduktan sonra "şoke olduğunu" söylemişti

Mayim Bialik dizide Amy karakterini canlandırmıştı (CBS)

The Big Bang Theory oyuncusu Mayim Bialik, popüler sitcom'un “kamuoyunun bilmediği” nedenlerle bittiğini öne sürdü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bir grup bilim insanını konu alan uzun soluklu komedi dizisi 12 sezonun ardından 2019'da sona ermişti. Daha önce oyuncu kadrosunda yer alan isimler, Jim Parsons'ın diziden çıkmak istediğini belirtmişti.

Dizide Amy'yi canlandıran Bialik, şimdi sitcom'un sona ermesinde daha önce iddia edilenden daha fazla "etken" olduğunu belirtti.

Us Weekly'ye konuşan oyuncu, "Dizinin sonlanmasını tanımlama şeklim kamuoyunun bilme şansının olmadığı birçok etken bulunduğunu, dizinin neden devam etmediğinin ardındaki kararları neyin etkilediğini söylemekti" ifadelerini kullandı.

Jim'le birlikte çalışmaya minnettar olan ve hayatımızın geri kalanında bizi nelerin beklediğini görmeye istekli biri olarak sanırım farklı bir şeye geçme zamanımızın geldiğine dair genel bir his vardı.

The Big Bang Theory'de Bialik'le birlikte rol alan Kaley Cuoco dizinin sona erdiğini öğrendikten sonra "şoke olduğunu" şubatta açıklamıştı.

Dizinin yaratıcısı Chuck Lorre'yle 12. sezonun prodüksiyonu başlarken toplantıya "çağrılmadan" önce Cuoco, kendisinin ve oyuncu kadrosunun çoğunun düzenli olarak 13. sezon hakkında konuştuğunu da iddia etmişti. Orada Lorre ve Parsons oyuncu kadrosuna 13. sezonun olmayacağını söylemişti.

Cuoco, "Ne hakkında konuştuğunu bile bilmiyordum" demişti.

Bialik şu anda BBC sitcom'u Miranda'nın ABD versiyonu Call Me Kat'in başrolünde yer alıyor. Eleştirmenler diziyi "yorgun ve eskimiş" olarak nitelendirdi.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU