How I Met Your Mother'ın yıldızı 8 yıllık ilişkisini noktaladı: "Seni sevmekten asla vazgeçmeyeceğim"

Alexis Mixter, Instagram'da yaptığı paylaşımla Jason Segel'dan ayrıldığını duyurdu

How I Met Your Mother dizisinin spin-off'u olacak How I Met Your Father'ın, sevilen karakterlerin aradaki boşlukta neler yaşadığını gösterip göstermeyeceği merak konusu (CBS)

How I Met Your Mother dizisinin yıldızı Jason Segel ve Alexis Mixter 8 yıllık ilişkilerini sonlandırdıklarını duyurdu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Entertainment Weekly'nin haberine göre 30 yaşındaki Mixter, Segel'la birlikte çekildikleri bir fotoğrafı Instagram hesabında perşembe günü paylaşarak ayrıldıklarını duyurdu. 

Mixter yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Bu iki en iyi arkadaşın fotoğrafı. Bu adamla birlikte çok şey paylaştık. Ruhumuzun derinliklerinde birbirimizi değiştirdik. Aramızdaki bağın derinliğini asla tahmin edemezdim. Başka biriyle hiç bu kadar vakit geçirmedim, başka biriyle birlikte böyle büyümedim, bu kadar gülüp ağlamadım, bu kadar çok şey paylaşmadım. Bir ilişkinin sonlandığına dair yazmak tuhaf, özellikle de hâlâ var olan arkadaşlık ilişkisi bu kadar hayat doluyken.

Segel ilişkisine dair henüz herhangi bir açıklama yapmadı ancak, Mixter uzun paylaşımında, "Her ne koşulda olursa olsun seni sevmekten asla vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

 

 

Ünlü oyuncu, yayımlandığı 9 sezon boyunca televizyon tarihinin en çok ses getiren yapımları arasına giren How I Met Your Mother'da Marshall Eriksen karakterini canlandırmıştı.

Ünlü dizinin How I Met Your Father isimli yeni bir spin-off'unun yapım aşamasında olduğu kısa süre önce duyurulmuştu

 

Independent Türkçe, Entertainment Weekly, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU