Harry Potter serisinin Lucius Malfoy'u çocuklarının filmleri izleyemediğini söyledi

Jason Isaacs çocuklarının, yer aldığı filmlerin hiçbirini izlemediğini belirtti

Harry Potter hikayelerinin dizi uyarlamasının yapılacağının duyurulması hayranları heyecanlandırmıştı (Warner Bros)

Harry Potter film serisinde canlandırdığı Lucius Malfoy karakteriyle tanınan oyuncu Jason Isaacs, filmleri çocuklarına zindan ettiğini açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre verdiği yeni röportajda Isaacs, tüm dünyada pek çok hayranı bulunan Harry Potter serisini çocukları için katlanılamayacak hale getirdiğini söyledi. 

Ünlü oyuncu şakayla karışık çocuklarının kendisinin yer aldığı herhangi bir filmi izlemektense "ayak parmaklarını yemeyi" tercih edeceğini belirtti. Isaacs çocuklarının izlemekten kaçındığı filmlerin yalnızca Harry Potter serisi olmadığını açıkladı ve yıllardır kendisinin yer aldığı hiçbir filmi izlemediğini söyledi.

Oyuncu röportajında şu ifadeleri kullandı:

Çocuklarım içinde olduğum hiçbir şeyi izlemiyor, o filmleri onlar açısından mahvettim. Babalarının içinde olduğu herhangi bir şeyi izlemek yerine ayak parmaklarını yemeyi tercih ederler. Harry Potter'ı bir saniyeliğine kenara bırakalım. Yaptığım hemen hemen her şeyde babalarının ya seks yapmasını ya da insanları öldürmesini izliyorlardı, bazen ikisini aynı anda. Bu insanların uğraşmak isteyebileceği bir şey değil, terapi dışında. Öte yandan kitapları seviyorlar.

Ünlü oyuncu daha önce verdiği röportajda tecritte yaptıklarına dair şunları söylemişti:

Tecrit sırasında hayır kurumları için daha fazla şey yaptım çünkü açıkçası beni aklı başında tutan şey hizmet etmeye çalışmak. Morali yüksek tutmak zor ve işe yarayan tek şey yardım etmek ve benden daha kötü zaman geçiren kişilere yardım etmeye çalışmak.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Metro

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU