Sharon Stone, Britney Spears'ın kendisinden yardım istediğini açıkladı

Pop yıldızı, "hayatının çok zor bir döneminde" Stone'la iletişime geçmiş

Sharon Stone, Britney Spears'ın kendisine mektup gönderdiğini 14 yıl sonra açıkladı (AP)

Sharon Stone, bir defasında Britney Spears'ın kendisine "önemli ve dokunaklı bir mektup" göndererek oyuncudan yardım istediğini açıkladı.

Temel İçgüdü (Basic Instinct) yıldızı dün (31 Mart) katıldığı The Kelly Clarkson Show'da şarkıcıyla aralarındaki bağdan bahsetti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Stone, Spears'ın "çok zor bir dönemden" geçtiği 2007 civarında şarkıcının kendisine ulaşarak yardım istediğini söyledi.

Stone “Britney hayatının çok zor bir döneminde, insanların onu saçını kazıdığı zamanla hatırlayacağı bir dönemde bana çok uzun, önemli ve dokunaklı bir mektup yazarak kendisine yardım etmemi istedi" dedi.

Stone mektubu aldığında kendisinin de "çok zor bir dönemden geçtiğini ve kendisine yardım edemediğini" sözlerine ekledi.

Stone "İşin aslı, ikimizin de yardıma ihtiyacı vardı" dedi.

Onun yardıma ihtiyacı vardı ve benim yardıma ihtiyacım vardı.

Clarkson, Spears'ın kısa süre önce paylaştığı ve Stone'un, Miley Cyrus'un ve Sarah Jessica Parker'ın da aralarında bulunduğu bir dizi kadının yer aldığı Instagram gönderisine dair soru sorunca aktris bu açıklamada bulundu.

Söz konusu Instagram paylaşımına Spears şöyle yazmıştı: "Bunlar hayatımda bana gerçekten ilham olan kadınlar. Bu havalı hanımlar her zaman günüme renk katar."
 


Stone, babasının yasal vasiliğinin sona erdirilmesi için kampanya yürüten Spears'ın babası Jamie'yle devam eden hukuk mücadelesinden de bahsetti.

Stone "Gelirinizi alan, sizi idare eden ve kontrol altına alan kimsenin olmadığı çok başarılı bir kadın olmak epey zor" dedi.

Kadınlar ve eminim genç yıldızların hepsi kontrol ediliyor. Devasa bir kırılma noktası var ve sizin de kırıldığınız bir an geliyor.

Stone "Britney Spears'ın yaşadıkları o kadar kontrolden çıkmış ve öylesine korkunç ki... Kendi hayatımda da birden fazla defa kontrolü epey kaybettiğimi ve çok korkunç dönemler geçirdiğimi kesinlikle söyleyebilirim" diye ekledi.

Spears kısa süre önce yasal vasilik sürecini ve kariyeri boyunca kendisi hakkında basında çıkan düşmanca haberleri inceleyen New York Times belgeseli Framing Britney'den bahsetmişti.

Şarkıcı Instagram'da şunları yazmıştı:

Belgeseli izlemedim ama gördüğüm kadarıyla hayatımı ele alış şekillerinden utandığımı söyleyebilirim. İki hafta boyunca ağladım ve hâlâ zaman zaman ağlıyorum.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU