Marvel'ın yeni Kaptan Amerika'sı kendisini Steve Rogers'tan ayıran özellikleri anlattı

The Falcon and the Winter Soldier'da rol alan Wyatt Russell karakterine dair konuştu

Steve Rogers'ın ardından hayranlardan bazıları yeni Kaptan Amerika'yı severken bazıları da Marvel'ı topa tuttu (Marvel/Disney+)

Disney+'ta yayımlanan The Falcon and the Winter Soldier dizisinde yeni Kaptan Amerika'yı canlandıran aktör Wyatt Russell, karakterini Steve Rogers'tan (Chris Evans) farklı kılan özellikleri anlattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre Russell verdiği yeni röportajda John Walker ve Rogers arasındaki en önemli farkın ikisinin farklı askeri dönemleri simgelemesi olduğunu belirtti. Oyuncu ayrıca iki karakterin ahlaki değerlerine dair önemli bir ayrımı da dile getirdi. 

Rogers kesin doğruların üstünde temellenen savaşlara girerken Walker savaşın gri alanlarında hareket eden bir karakter. 

Oyuncu söz konusu röportajda şu ifadeleri kullandı:

John'a dair ilginç olduğunu düşündüğüm şey Steve'inkinden farklı bir dönemin askeri olması. İkisi de farklı dönemlerin askerleri ve John'un dönemi Steve'in döneminden çok farklı. Irak ve Afganistan'a giden asker tipi farklıydı çünkü zaman farklıydı ve gri alandaki şeyleri görüyorsunuz. Her şey filme alındı. Artık savaşın çok farklı bir yöntemi söz konusu. Önce patlayan silahların içinden geçersiniz sonra soru sorarsınız. John, 'Bu işi benim yapmamı mı istiyorsun? Bu işi senin için bitireceğim' diyen tarzda biri. Bazen bu gri alanlarda sana rahatsız hissettiren şeylerin yapılmasını gerektirebilir ama ben rahatım ve işimi yapabilmem gerekiyor.

Marvel hayranları uzun süre Chris Evans'ın Avengers: Endgame'de sona eren rolünü tekrarlayabileceğini düşünmüştü. Ancak Marvel izleyenleri ters köşe yapmış görünüyor. The Falcon and the Winter Soldier'da hikaye ilerledikçe Rogers ve Walker'ın birbirleriyle çok daha fazla kıyaslanacağı anlaşılıyor.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU