"Dünyayı uzaylılardan kurtaracak lider" seçildi

Schwarzenegger hayranlarına sosyal medyadan teşekkür etti

Arnold Scwarzenegger, 2003 ve 2011 yılları arasında Kaliforniya Valisi olarak görev yaptı (AFP)

Avusturya doğumlu ünlü ABD'li oyuncu Arnold Schwarzenegger, uzaylıların istilası durumunda dünyaya en iyi liderlik edecek kişi seçilmesinin ardından hayranlarına sosyal medyadan teşekkür etti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Terminatör serisinin yıldızı ve eski Kaliforniya Valisi Schwarzenegger, Birleşik Krallık'ta yapılan ve iki bin kişinin katıldığı ankette gezegeni olası bir istiladan kurtarabilecek lider olarak seçildi. TMZ'nin haberine göre 20 kişinin bulunduğu listede, ünlü oyuncuyu Will Smith izledi.

Hem yöneticilik hem de oyunculuk kariyeriyle tanınan Schwarzenegger aynı zamanda N.A.B.B.A'nın (Amatör Ulusal Vücut Geliştirme Birliği) düzenlediği vücut geliştirme şampiyonasını 5 kez kazanan başarılı bir sporcu. 

Ünlü oyuncu kendisini bu unvana layık gören katılımcılara Twitter hesabından yaptığı paylaşımla teşekkür etti.

 

 

İlk 5'te yer alan isimlerin geri kalanıysa doğa tarihi programlarıyla bilinen David Attenborough ve Hollywood yıldızları Bruce Willis ve Tom Cruise. Öte yandan eski ABD Başkanı Donald Trump'ın, Harrison Ford ve Sigourney Weaver'ın hemen ardından 8. sırada yer alması dikkat çekti. 

Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson ise 12. sırada yer aldı. Bununla birlikte görünüşe göre ankete katılanlar konu uzaylılarla baş etmek olduğunda yeni ABD yönetimine daha az güveniyor. ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris 19. sırada yer alırken, ABD Başkanı Joe Biden 20. sırada kendine yer buldu. 

Anketi düzenleyen Blaze TV, Schwarzenegger'in güçlü bir tercih olduğunu ancak "kurgusal uzaylı deneyimine sahip bu kadar çok ünlünün mevcut dünya liderlerinden daha iyi adaylar olarak görülmesinin endişe verici" olduğunu söyledi. 

Aynı çalışma ankete katılan yetişkinlerin yüzde 11'inin daha önce UFO gördüklerine inandığını ortaya çıkardı. 

 

Independent Türkçe, TMZ, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU