Meghan, Oprah röportajından sonra kraliyet ailesinden kimsenin kendisiyle konuşmamasına "üzgün"

Spiker "Meghan aleyhinde çok aşağılayıcı ve yanlış hikayeler çıkıyor" dedi

Gayle King, Oprah röportajından bu yana kraliyet ailesinden kimsenin Meghan Markle'la iletişime geçmediğini söyledi (Reuters)

Sussex Düşesi'nin bomba gibi düşen Oprah röportajından beri kraliyet ailesinden kimsenin kendisiyle iletişime geçmemesine "üzüldüğü" söyleniyor.

Geçen hafta yayımlanan röportajda Meghan, kraliyet ailesindeyken kendi canına kıyma konusunda "" düşünceleri olduğunu ama başvurduğu üst düzey saray personelinin kendisine yardım etmeyi reddettiğini iddia etmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Eski Suits dizisi yıldızı ayrıca hamileliği sırasında Prens Harry'le çocuklarının ten renginin "ne kadar koyu" olabileceğine dair "endişeler" olduğunu öne sürmüştü.

Röportaja cevaben Buckingham Sarayı, Kraliçe adına bir açıklama yayımlayarak tüm ailenin "Harry ve Meghan için son birkaç yılın ne kadar zorlu geçtiğini öğrenmekten üzüntü duyduğunu" dile getirmiş ve sözkonusu sorunların "aile tarafından özel olarak ele alınacağını" belirtmişti.

Şimdiyse hafta sonu Meghan ve Harry'le görüşen TV spikeri Gayle King, düşesin kraliyet ailesinden haber beklediğini açıkladı.

Salı günü CBS This Morning'deki açıklamasında King, "Bence onları hala üzen şey, sarayın bunu özel olarak çözmek istediğini söylemeye devam etmesine rağmen, Meghan aleyhinde çıkan son derece aşağılayıcı ve yanlış hikayelere inanmaları" dedi.

Kraliyet ailesinden hiç kimse henüz Meghan'la konuşmadı.

Dahası, bence en başından beri istedikleri şey kraliyet ailesinin araya girip kesinlikle ırkçılığa meyilli olan haksız, asılsız ve yanlış haberlere son vermesini söylemesiyken, bunun hâlâ kraliyet ailesi hakkında ırkçılıkla ilişkili bir tartışma olması onlar için sinir bozucu.

Gayle şöyle devam etti:

Ve bence bunu kabul edene kadar bir şeyleri geride bırakmak zor olacak. Fakat ikisi de bunu geride bırakmayı ve bu ailenin iyileşmesini istiyor.

Bu yorumlar Prens William'ın Londra'nın doğusundaki bir okul gezisinde kraliyet ailesinin "kesinlikle ırkçı bir aile olmadığını" söylemesinin ardından geldi.

TV sunucusu ayrıca röportajın yayımlanmasından bu yana Harry'nin, Prens Charles ve Prens William'la konuştuğunu öğrendiğini iddia etti.

Sunucu "Son dakika haberi sunmaya çalışmıyorum ama nasıl hissettiklerini öğrenmek için Sussexleri aradım gerçekten ve evet, Harry'nin erkek kardeşiyle ve babasıyla konuştuğu doğru" dedi.

Aldığım duyumlar bu konuşmaların verimli geçmediği yönündeydi. Fakat en azından bir iletişime geçtikleri için mutlular.

The Independent, yorum için Buckingham Sarayı'yla temasa geçmişti.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU