Ruby Rose: En çok Keanu Reeves'e karşı zorlandım

Ruby Rose, "Sanırım Keanu Reeves her zaman bir numara olacak" dedi

Rose, John Wick 2'de Ares karakterini canlandırmıştı (Summit Entertainment)

Ruby Rose, Resident Evil: Son Bölüm'de (Resident Evil: The Final Chapter) canlandırdığı Abigail karakteri ve The Flash, Arrow, Supergirl gibi dizilerde canlandırdığı Kate Kane rolüyle zorlu rakiplere karşı savaşma konusunda deneyimli bir oyuncu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cinema Blend'in haberine göre bugüne kadar pek çok farklı isimle karşı karşıya gelen Rose, Keanu Reeves'in canlandırdığı John Wick karakterinin kendisini en çok zorlayan rakip olduğunu söyledi.

Rose, 2017'de vizyona giren John Wick 2'de (John Wick: Chapter 2) sessiz suikastçi Ares'i canlandırmıştı. 

 

 

Yeni filmi SAS: Red Notice'e dair verdiği röportajda ünlü oyuncu, Sam Heughan'ın karakteri Tom Buckingham'ın en zorlu rakiplerinden biri olduğunu ancak Reeves'in John Wick karakterinin onu geride bıraktığını şu ifadelerle anlattı:

Sanırım Keanu Reeves her zaman bir numara olacak. Sadece Keanu'ya hayran olduğum için değil aynı zamanda John Wick film serisinin de şahane olduğunu düşünüyorum. John Wick'i çekerken çok eğlendik ve benim için çok ikonik bir andı.

Reeves'i John Wick filmi için hazırlayan antrenör Patrick Murphy de oyuncunun çok disiplinli olması nedeniyle duyduğu saygıyı şu ifadelerle anlatmıştı:

Keanu Reeves filmlere hazırlanırken muazzam düzeyde odaklanır ve kendini tamamen adar. Motivasyonunu nereden aldığını bilmiyorum ama iş ahlakının bu dünyanın dışında olduğunu biliyorum. Yapım başlamadan önce aylarca hazırlanıyor ve çekimler süresince antrenman yapıyor.

 

Independent Türkçe, Cinema Blend, We Got This Covered

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU