Dilipak: Teşekkürler Koca!

“Pandemi dedikleri korku üreten bir komplo idi”

Fotoğraf: AA

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, Sağlık Bakanlığı'nın “pandeminin kitlesel ölümlere yol açmadığını tam tersine ölüm sayılarının beklenin altında olduğuna” dair bir açıklamasının olduğunu söyledi. 

Dilipak, “Teşekkürler Koca” başlıklı köşe yazısında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını hakkında şunları yazdı:

CoVID ile ilgili iki güzel haber. İkisi de Sağlık Bakanlığı çevresinden. Biri Bakan F. Koca’dan. Bu haberi ilk M. Külünk’ün twitinde gördüm. Güzel haber şu: Sağlık Bakanı; pandeminin kitlesel ölümlere yol açmadığını tam tersine ölüm sayılarının beklenin altında olduğu açıkladı. 2019 toplam ölüm: 297.275.. Yıllık beklenen artış oranı %2.2.. 2020 beklenen ölüm: 303.815.. 2020 toplam ölüm: 303.262.

"Yani pandemi mandemi hikaye!" görüşünü dile getiren Akit yazarı, şu ifadeleri kullandı:

Bu tedbirler, tedavi, aşı filan olmasa bu kadar panik, sıkıntı, hastalık ve ölüm olmayacaktı demeyeceğim, çünkü olacakmış oldu. Ama bu olanların bir faturası, hesabı olacaktır. Bu işe sebep olanların bir sorumluluğu var. Olmuş bir konuda geriye dönük ihtimal hesabı yapılmaz. Şimdi bu olanlardan ders alıp bundan sonra ne yapacağımıza karar vermek. Zira yanlışın neresinden dönülürse orası kârdır. Bu işin siyasi sonucu da olacak, dünyevi başka sonuçları da ve tabii de ahiret boyutu var bu işin. Pandemi dedikleri korku üreten bir komplo idi. Kâbus gibi üzerimize çöktü. Eğer aklımızı başımıza almazsak, bu pandemi devam edecek, daha beteri de gelecek. Yani bu iş mutasyonla kalmayacak. Yani bu iş maske, mesafe, musluk, HES’le bitmeyecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dilipak, diğer "güzel haber" için de şunları yazdı:

Bir diğer bilgi de, HES’in ardından, Çin’de olduğu gibi ve dünyada büyük tepkilere sebeb olan, ses, yüz tanıma ve Chip’li bileklik konusundaki çalışmaları bakanlık bir süre önce durdurmuş. Derin tarihin bu son sayısında, Türkiye’nin kuruluş sürecinde ABD’in izlediği politikayı anlatan kapak konusunun içinde Dede Gates’in, tıp adamları ve yeni beslenme ve sağlık politikası üzerinden yapılacak çalışmaların misyonerlikten daha etkili sonuçlar doğuracağı yönündeki sözleri oldukça ilginç. Bu arada Op. Dr. Mehmet Okan Özdemir de bir Twit atmış, Gripten genel ölüm oranı binde 1, yani 82 milyon nüfusu olan bir ülkede her yıl ortalama 82 bin kişi grip virüsleri nedeniyle ölür. Bunlar ecel ölümüdür. Bu yıl o ülkede grip virüsü hiç görülmedi, CoVİD diye bir virüs var, 30 bin kişi öldü. 30000/83000000x100= %0,036. CoVID korku pandemisi, oksijensizlik, korku ve strese rağmen sonuç bu. Gelin artık daha fazla uzatmadan DSÖ dayatması, HES filan diye, şu dede, baba, abi, dayı, amca ile nine, anne, abla, hala, teyzeyi, damatla gelini, gelinle kaynanayı bir araya getirmeyen dahası bir de toplumsal cinsiyet diye aileyi dinamitleyen aileyi parçalayan, aile ferdlerini karşı karşıya getirmeye çalışan şeytani oyunu bozalım. Aileyi de kaybedersek zaten geriye fazla bir şey kalmayacağını bilelim. CoVID ile başladık da, bakın bu Global reset sonrası hayvanlarla konuşacağız. Size Chip takılınca siz bir nesne olacaksınız. Nesnelerarası iletişimin bir ucunda siz, öteki ucunda yapay zekalı bir cihaz var. Arada hayvan. insan hayvanımsı, hayvan insanımsı olacak. Hayvan hakları yasası buna geçişin bir kapısı mı yoksa. Onun için hayvan yememeniz gerekecek. Hayvan da artık “konuşan bir canlı” yani “Natıka”dır.

 

Akit, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU