The Big Bang Theory'nin yaratıcısı Sheldon rolünü az kalsın Jim Parsons'a vermiyormuş

Parsons, CBS'te yayımlanan dizide canlandırdığı karakterle büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı

Dizi 12 sezonun ardından 2019'da sona ermişti (CBS)

Televizyon tarihinin en ünlü komedi dizilerinden biri olan The Big Bang Theory'nin yıldızı Jim Parsons, canlandırdığı Sheldon Cooper karakteriyle büyük bir üne kavuşmuştu ancak dizinin yaratıcılarından birine göre oyuncu rolü az kalsın alamıyormuş. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizinin yaratıcılarından biri olan Bill Prady, katıldığı "At Home with the Creative Coalition" isimli podcast programında dizinin bir diğer yaratıcısı Chuck Lorre'la Parsons'ın dizide yer alıp almamasına dair yaşadıkları fikir ayrılığını anlattı. 

People'ın haberine göre Prady, Sheldon karakteri için yaptıkları seçmeleri anımsayarak şunları anlattı:

100 kişiyi mi izlemiştik? Aman Tanrım bilmiyorum. Ve Jim Parsons içeri girdiğinde, o bir düzeyde Sheldon'dı. Bilirsiniz bazı insanlar içeri girer ve 'Tamam o bir bakıma iyi', 'Oh, epey iyi', 'Belki de aradığımız odur' diye düşünürsünüz. Ve Jim içeri girdiğinde, seçmelerden sonra televizyonda gördüğünüz Sheldon'dı.

Prady sözlerini şu şekilde sürdürdü:

Karakteri o seçmede yarattı. Odadan çıktığında dönüp, 'Aradığımız kişi bu, aradığımız kişi bu' dedim. Chuck da dönüp, 'Hayır, kalbini kıracak. Bu performansı bir daha asla gerçekleştiremeyecek' dedi.

Televizyon yapımcısı, Lorre'la yaşadıkları bu fikir ayrılığının Lorre'un yanlış kendisininse haklı olduğu tek an olduğunu söyledi. 

Yapımcılar nihayetinde ikonik rolü Jim Parsons'a verdi ve oyuncu 12 sezon boyunca izleyicilerin gözdesine dönüştü. 

 

Independent Türkçe, People

DAHA FAZLA HABER OKU