Game of Thrones: HBO diziye nokta koyacak belgeselin fragmanını yayımladı

The Last Watch adlı 120 dakikalık uzun metraj belgesel, dizinin finalinden bir hafta sonra 26 Mayıs’ta ekranlarda olacak

Dizinin finalinden sonra yayımlanacak Game of Thrones belgeselinden, kamera arkasındaki duygusal anları görüntüleyen ilk fragman yayımlandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fragman, oyuncuların son okuma provasından bir görüntüyle açılıyor. Kit Harington gözyaşları içindeyken dizinin yaratıcılarından DB Weiss “Çok tuhaf. Son okuma provası için masadayız. Bu sanki etrafına bakıp aileni görmek gibi” diyor. 

Bir set çalışanının deyimiyle “her birine bir film sığdırılmış hissiyatı yaratan” son 6 bölüme dair anı niteliğinde görüntülerin olduğu fragmanda Emilia Clarke’ın, son bölümlerde “biraz sorun çıkaran” karakteri Daenerys Targaryen’i son kez canlandırdığı sahnenin kamera arkası görüntüleri de var.

 

 

İki saat süreli belgesel film Game of Thrones: The Last Watch, dizinin finalinden bir hafta sonra 26 Mayıs’ta ekranlarda olacak.

Bir yıl boyunca sette olan Jeanie Finlay’in bu süreçteki deneyimlerinden yola çıkarak tasarlayıp yönettiği belgesel, dizinin son sezonunun nasıl hayata geçirildiğini anlatıyor.

HBO, belgeseli “Kuzey İrlanda’nın otoparkları, çayırları ve kurduğumuz platolarda Westeros’un fantastik dünyasını hayata geçirirken döktüğümüz alın terini anlatmak için bizimle birlikte kana çamura bulanıyor” diye tanımladı. 

 


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Irmak Göksu
 

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU