Hayvan barınağından 14 Şubat hediyesi: Eski sevgilinizin adını kedi kumluğuna yazdırabilirsiniz

Eski olmayan sevgililer için de hediye fırsatı var

Barınakta şu an yaklaşık 70 kedi yaşıyor (Unsplash)

ABD'de bir hayvan barınağının, 14 Şubat'ta değişiklik yapıp eski sevgilisine hediye almak isteyenlere ilginç bir teklifi var. The Sioux Falls Area Humane Society (SFAHS) isimli barınak, 5 ila 30 dolarlık (35 ila 215 TL) bağış yapan kişilerin eski sevgilisinin adını kedi kumluklarına yazmayı taahhüt ettiği kampanya düzenledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

SFAHS'in pazarlama müdürü Bethany Buitenbos, #creepyex (b*ktan eski sevgili) başlıklı bağış kampanyasına dair şöyle konuştu:

Sevgililer Günü'nü herkesin sevmediğini biliyoruz. Yani hediye, bu günde pek mutlu olmayanlara bir şey sunuyor.

2 Ocak'ta duyurulan bağış kampanyası sosyal medyada yüzlerce beğeni aldı. Buitenbos, duyurudan sonraki birkaç saat içinde çok sayıda isim gönderildiğini açıkladı.

Argus Leader'ın haberine göre, isimlerin kedi kumluklarının altına yazılması düşünülüyor. Buitenbos, isimlerin fotoğrafını da çekmeyi planlıyor.

SFAHS'in Sevgililer Günü'ne dair başka bir hediye fırsatı daha sunuyor. Fakat bu eski olmayan sevgililer için. Zira 5 dolar bağış yapan kişiler, sevgilisine barınak gönüllülerinin, çalışanlarının ve hayvanlarının beraber hazırladığı elişi kartpostal gönderebiliyor.

Hayvanların pati izi ve isminin işleneceği kartpostallarda hayvanların ağzından "I woof you" (Seni sefiyoyum) veya  "I think you're purrfect" (Bençe hafikasın) gibi ifadelerin de yazılması planlanıyor.

SFAHS, bu bağış kampanyalarının geliriyle barınaktaki hayvanların bakımını sağlıyor.

 

Independent Türkçe, Argus Leader

DAHA FAZLA HABER OKU