Selçuk Özdağ'ı hedef gösterdiği öne sürülen Bahçeli'nin danışmanından açıklama

“O MHP lideri ve kadrosuna saldırdı biz de bugün köşe yazımızda kalemimizle gereken cevabı verdik"

Selçuk Özdağ'a yönelik saldırıyı azmettirdiği öne sürülen Bahçeli'nin danışmanı sosyal medya hesabından açıklama yaptı / Fotoğraf: Twitter

KRT TV programcısı Avukat Afşin Hatipoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu kimliği belirsiz gruplarca saldırıya uğradı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Saldırı sonrası açıklama yapan Selçuk Özdağ, Bahçeli hakkında söylediği ifadelere işaret ederek, "Bu tweetlerin bedeli ödenmiştir" dedi.

Saldırı sonrası birçok siyasi parti ve liderden tepkiler gelirken MHP, konuya dair sessizliğini korumuştu.

"Kalemimizle gereken cevabı verdik"

Son olarak Özdağ'ın saldırıya uğramasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin danışmanı Yıldıray Çiçek, "Her aklına estiğinde ve CHP'nin gözüne girmek için MHP lideri ve kadrosuna saldıran Selçuk Özdağ isimli siyaset döneğine yapılan saldırı sonrası bazı sol medya bugün çıkan yazım sonrası 'Yıldıray Çiçek hedef gösterdi' diyerek olayı haberleştirdi. O MHP lideri ve kadrosuna saldırdı biz de bugün köşe yazımızda kalemimizle gereken cevabı verdik" dedi.

“Teröristi övmeyin, şiddeti ve terörü hep kınayın!"

Gelecek Partisi ve Özdağ'ı Demirtaş'a destek vermekle 'suçlayan' Çiçek açıklamalarını şöyle sürdürdü:

Bu mantıkla bakacak olursak ve Selçuk Özdağ'ın mensubu olduğu siyasi anlayışın terör örgütü PKK'ya ve FETÖ'ye yakınlığını göz önüne alırsak, o da MHP yöneticilerini bu terör örgütlerine hedef göstermektedir.  Bizim yazdığımız yazı ona yapılacak bin saldırıdan daha ağır darbe olmuştur. Bize bu yeter. Onun yaşadığı olayların muhatabı ise bizler değil hukuktur. 846 kişinin azmettirici katili olan PKK'lı terörist Demirtaş için ‘serbest bırakın’ diyen Gelecek Partili bu alçak zihniyetin hukuka muhtaçlığı ve hukuk araması da ders niteliğindedir. Teröristi övmeyin, şiddeti ve terörü hep kınayın!

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU