Bridgerton'ın yıldızı Queen's Gambit hayranıymış

Netflix'in yeni dizisi Bridgerton'ın yıldızının ismi yeni James Bond adayları arasında geçiyor

İsmi yeni Bond adayları arasında yer alan Page'in muhtemel rakipleri arasında Tom Hardy, Idris Elba gibi isimler yer alıyor (Netflix)

Dijital yayın platformu Netflix'in en çok izlenen dizileri arasında yer alan Bridgerton'ın yıldızlarından Regé-Jean Page, platformun öne çıkan bir diğer dizisi The Queen's Gambit'in hayranıymış. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hastings Dükü Simon Basset karakterini canlandıran Page verdiği yeni röportajda, Anya Taylor-Joy'un başrolünde yer aldığı bir satranç dahisinin başından geçenleri anlatan diziye duyduğu hayranlıktan bahsetti. 

Screen Rant'in haberine göre Page, dizinin izlediği son yapım olduğunu belirtti ve onu "rahat bir çift terliğe" benzetti. 

Dizinin baş karakteri Beth'in sakinleştiriciler yardımıyla tavanda satranç tahtası hayal etme tekniğini gerçekleştirmeyi çok istediğinden bahseden oyuncu tekniğe şaka yollu atıfta bulunarak şunları söyledi:

Aslında biliyor musunuz? Belki de yapmamalıyım. Ben kahveyle devam edeceğim.

İsmi yeni James Bond adayları arasında da geçen Page, popülaritesinin artmasının ardından insanların kendisini Bond adayları arasında görmesinden gurur duyduğunu belirtti. 

Bridgerton aralıkta yayımlanmasına rağmen izleyicilerin beğenisini çok hızlı biçimde kazanmış ve Netflix'in gelmiş geçmiş en çok izlenen dizileri arasında yer almayı başarmıştı. Kısa süre önce yayımlanan listeye göre Bridgerton 5. sırada yer alırken, zirvede bulunan The Witcher'ı La Casa de Papel ve Stranger Things dizileri izliyordu. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU