Yusuf Kaplan: ABD, birkaç bağımsız devlete bölünebilir

“Trump, Amerika’yı Yahudi gücünün işgalinden ve boyunduruğundan kurtarmak için savaştı. Yahudilere büyük tavizler vermesi, onları teskin etmek içindi”

Fotoğraf: AA

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, ABD’de yaşanan şiddet olaylarına dair kaleme aldığı köşe yazısında ülkenin “birkaç bağımsız devlete bölünebileceği” görüşünü dile getirdi.

Kaplan, bugünkü köşe yazısında ABD Kongresi’nin Donald Trump destekçileri tarafından basılması konusunda şunları söyledi:

Amerikan halkı, dünyanın en fazla güdülen halklarından biri. Seçimlerde bunu gördük özellikle: Yahudilerin kontrolündeki Amerikan medyası, vargücüyle Trump’a saldırdı, yalan haberlerle Trump’ı maymuna çevirdi, kelimenin tam anlamıyla, fenâ hâlde şeytanlaştırdı. Burada Trump’ı filan desteklediğim sanılabilir! Kahrolsun mazlumlara kan kusturan bütün Amerikalı haydutlar!

Amerika’daki müesses nizam, postayla oy kullanma diye atadan kalma yöntemlerle gerçekleştiren bir oy kullanma mekanizması icat etti. Postayla kullanılan oylarda büyük hileler yapılmış olabileceğini düşünmemek için ahmak olmak gerekir. Trump, seçimlerde bundan şikayet edip durdu! Koskoca ABD Başkanı gözünün içine baka baka görevinden uzaklaştırıldı müesses nizamın sahibi Yahudi lordlar tarafından!

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

“ABD’nin parçalanma sürecine girebileceğini” söyleyen Kaplan, şu ifadeleri kullandı:

Amerika, Yahudi sermayesinin ve gücünün bütün dünyayı esir aldığı aygıtın adıdır. Yahudi sermayesi ve gücü Amerika’yı terk etmeye başladı ve Çin’e yerleşti. Amerika, parçalanma sürecine girebilir önümüzdeki birkaç yıl içinde. Birkaç bağımsız devlete bölünebilir Amerika!

Kaplan, Trump için de şu fikirleri savundu:

Trump, Amerika’yı Yahudi gücünün işgalinden ve boyunduruğundan kurtarmak için savaştı. Yahudilere büyük tavizler vermesi, onları teskin etmek içindi. O kadar büyük tavizler verdi ki, Yahudiler, Trump’ın tavizlerini alıp ceplerine koydular ama Trump’ın kafasına da silah dayamaktan çekinmediler! 

 

Yeni Şafak, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU