Uşak’ta doğalgaz patlamaları devam ediyor: 2 yaralı daha

Uşak'ta bir apartmanın 3. katında doğal gaz kaynaklı olduğu değerlendirilen patlama meydana geldi. Patlamada evde bulunan Cihan ve Fatma Özer çifti yaralandı

Uşak’ta dün farklı noktalarda meydana gelen doğalgaz patlamaları sonucu 6 kişi yaralanmıştı. Sabah saatlerinde Uşak’ta bir doğalgaz patlaması daha meydana geldi. Patlamada 2 kişi yaralandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kemalöz Mahallesi 1. Serap Sokakta bir apartmanın 3’üncü katında doğalgaz patlaması meydana geldi.

Cihan ve Fatma Özer isimli karı kocanın yaralandığı ve sağlık ekipleri tarafından Uşak Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

Uşak’ta dün iki farklı noktada doğalgaz patlamasında 6 kişi yaralanmıştı.

Vatandaşlar doğalgaz konusunda uyarılmıştı

Uşak Valiliği, evlerine henüz doğal gaz verilmeyen vatandaşlara, vanaları açmaya çalışmamaları, binalarındaki kombi ve ocakları kapalı tutmaları uyarısında bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kentin büyük bölümünde yaşanan doğal gaz kesintisi ve iki evde meydana gelen doğal gaz patlamasının ardından Uşak Valisi Funda Kocabıyık başkanlığında toplantı gerçekleştirildiği bildirildi.

usakvali.jpg

Vali Funda Kocabıyık başkanlığındaki toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Jandarma Komutanı, Emniyet, Sağlık Müdürü ile UDAŞ yetkilileri katıldı / Fotoğraf: AA

 

Acil durumlara müdahale işlemlerinin sabah saatlerine kadar devam edeceği bilgisinin paylaşıldığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Gaz açma işlemleri yarın sabah saatlerine kadar yapılamayacaktır. Salı günü itibarıyla UDAŞ ekipleri şehrin gaz verilemeyen noktalarına müdahale etmeye başlayacağından, bu süreçte evlerine henüz gaz verilmeyen vatandaşlarımızın mutlaka UDAŞ ekiplerini beklemeleri ve kesinlikle regülatörleri açmaya teşebbüs etmemesi, mutlaka gelen ekipleri yönlendirmek için evde bir kişinin bulunması, ocakların ve kombilerin kapalı olduğunun kontrol edilmesi, acil durumlarda Alo 187 hattından iletişime geçilmesi gerekmektedir"

 

Independent Türkçe, AA, İHA

DAHA FAZLA HABER OKU