Johnny Depp, Amber Heard'ü Aquaman'den kovdurmaya çalışmış

Depp'in müdahalesi başarısız olmuş gibi duruyor

Depp, Fantastik Canavarlar'dan ayrılsa da 10 milyon dolar (yaklaşık 78 milyon TL) alacak (Reuters)

Johnny Depp, yapımcı kardeşi Christi Dembrowski’ye bir mesaj göndererek Amber Heard’ün Aquaman’den kovulmasını istemiş.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2015 ila 2017’de evli olan iki oyuncu boşanmalarına rağmen sık sık karşı karşıya geliyor. Zira Heard, Depp’i şiddet uygulamakla suçlarken Depp de evlilikleri sırasında Heard’ün yataklarına dışkıladığı gibi iddialarda bulunmuştu.

Daha sonra The Sun, Depp’i “eşini döven biri” diye nitelemiş, ünlü oyuncu da gazeteye iftira davası açmıştı. Londra'da görülen davada hakim, Depp'in Heard'e çeşitli şekillerde şiddet uyguladığına hükmetmişti. Daha sonra Depp’in Fantastik Canavarlar 3'ten (Fantastic Beasts) istifa etmesi istenmiş, oyuncu Karayip Korsanları'ndaki (Pirates of the Caribbean) rolünü kaybetmiş ve kariyeri düşüşe geçmeye başlamıştı.

Bu haberden sonra Depp’in hayranları harekete geçti ve Heard’ün Aquaman’den kovulmasını isteyen bir change.org kampanyası başlattı. Toplam imza sayısı 1 milyon 700 bini geçerken Heard, bu sayının şişirildiğini düşünüyor.

Görünen o ki olaylar burada da bitmiş değil. Zira We Got This Covered’ın aktardığına göre, Depp, Heard’ün rol aldığı Aquaman filminin sahibi Warner Bros.’la (WB) bağlantıları olan yapımcı kardeşine attığı mesajla onun kovulmasını istemiş.

“Onun WB filminde değiştirilmesini istiyorum” ifadelerini kullanan Depp, söz konusu filmin Aquaman olduğunu da duruşmada itiraf etmiş.

Ancak Depp’in bu girişimi başarısız olmuş gibi duruyor çünkü Heard Aquaman’in hala bir parçası.

 

Independent Türkçe, We Got This Covered, Screen Rant

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU