The Walking Dead'deki maskelinin kimliği açığa çıktı

Dizinin merakla beklenen sezon finali mevcut teorilere yenilerini eklemişti

The Walking Dead'in dizi sorumlusu Angela Kang daha önce karaktere dair, "Bu karakter ve bir nevi kişiliği hakkında daha fazla şey öğrenmenin yanı sıra Maggie’nin başından son zamanlarda neler geçtiğini de göreceğiz" ifadelerini kullanmıştı (AMC)

Tüm dünyada pek çok seyirciyi ekranlara kilitleyen The Walking Dead’in uzun bir pandemi arasından dönmesinin ardından 10. sezonun final bölümünün yayımlanmasıyla dizi hayranların kafasında yeni teoriler doğurmuştu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"A Certain Doom" isimli final bölümünde gizemli maskeli bir karakterin çıkagelmesi pek çok kişiyi şaşırtmış ve yeni teoriler üretmeye sevk etmişti. 

Her ne kadar merakla beklenen bölümde görünse de karakterin iyi biri olması ve diziye yeniden dönen Maggie’nin müttefiki olması dışında pek fazla bir detay ekrana yansımamıştı. 

Karakterin tanıdık bir yüz olduğuna ya da çizgi romandaki karakterlerden biri olduğuna dair teoriler bir yana maskenin altında oyuncunun da kim olduğu önemli başlıklardan biriydi. Ve AMC nihayet maskenin altındaki aktörü açıkladı.

 

 

We Got This Covered'ın haberine göre Okea-Eme Akwari, final bölümündeki rolünün ardından The Walking Dead ailesine resmen katıldı. Oyuncunun dizinin 10. sezonuna eklenecek bonus bölümlerinde daha iyi tanınacağı tahmin ediliyor. 

 

 

Akwari’nin canlandırdığı Elijah karakteri ilk olarak bir kapüşonlu ve metal bir maske giymiş biçimde elinde kama bıçaklarıyla Aaron ve Alden’i Fısıldayanlar’dan kurtarırken görülmüştü. Daha sonra Maggie’yle birlikte Gabriel’i kurtardı. 

The Walking Dead’in yeni bölümlerinin 28 Şubat 2021’de devam etmesi planlanıyor.

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU