Selena Gomez: Yıllarca karmaşa içinde yaşadım ama hepsine değdi

Şarkıcı, "En iyi şeylerim şu an oluyor" dedi

Selena Gomez daha önce artık "eğlenceli" sevgili aradığını söylemişti (AFP)

Selena Gomez, önceki ilişki deneyimlerinin onu nasıl şekillendirdiğini anlattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Justin Bieber'la inişli çıkışlı bir ilişkisi olan şarkıcı, Newsette'e yaptığı açıklamada son birkaç ayını aşk hayatı üzerine düşünerek geçirdiğini açıkladı.

Gomez, "Şu anda yaptıklarımın hiçbiri önceden sahip olduğum düşünce yapısından kaynaklanmıyor" dedi.

Geçen yıl çıkan en popüler şarkılarından birine atıfta bulunmadan önce Gomez, "En iyi şeylerim şu anda oluyor" diye ekledi.

Şarkıcı, "Ve sonra müziğimde yaşanan en büyük şey 'Lose You to Love Me' şarkısıydı" dedi.

İnanamadığım bir an yaşadığımı hatırlıyorum çünkü birinci ve ikinci gün tepkiler çılgıncaydı ve gülümseyerek 'İşte bu yüzden buna değer' dediğimi hatırlıyorum.

Bunca yıl süren karmaşa, aşık olmak, tüm bu şeyler... ve sonunda da temiz bir sayfa oldu. Üstelik herkesin hoşuna gittiği için bile değildi; sadece yaşadığım her şeyi neden yaşadığımın farkına vardım.

"Lose You to Love Me" şarkısının, Gomez'in şu anda model Hailey Baldwin'le evli olan Bieber'la inişli çıkışlı ilişkisine dair olduğu söyleniyor.

Röportajın başka bir yerinde Gomez, akıl sağlığına dair konuşarak kendi mücadelelerinden bahsetmenin neden önemli olduğunu anlattı.

Gomez, "Sorunlara dair konuşmaktan çekinmeyen bir anne tarafından yetiştirildiğim için bu bana bir tabu gibi görünmedi" dedi.

'Ah, elbette, akıl hastalığına yakalanmanın kesinlikle mümkün olduğunu biliyorum' diye düşündüm, bu yüzden terapiye başladığımda çok daha gençtim... ve harikaydı ama hala anlamaya çalışıyordum.

Nisan'da Gomez, bipolar bozukluk teşhisi konmasına dair konuşmuştu.

"Feel Me" şarkısının sahibi, Miley Cyrus'un "Bright Minded" isimli Instagram programına katılmıştı.

20 dakikalık konuşma sırasında Cyrus'un Gomez'e mevcut koronavirüs pandemisiyle nasıl başa çıktığını sormasının ardından konuşma akıl sağlığına yöneldi.

 

 

Gomez, Massachusetts eyaletinde bulunan Boston'daki hastaneye son zamanlarda yaptığı ziyaret sırasında bipolar bozukluğu olduğunu öğrendiğini açıklarken bu durumun artık onu korkutmadığını ekledi.

Gomez, "Amerika'nın en iyi akıl hastanelerinden biri olan McClean Hastanesi'ne gittim ve yıllar içinde birçok farklı şey yaşadıktan sonra bipolar olduğumu fark ettim" dedi.

Eşit derecede dehşete düştüm ve rahatladım: Dehşete düştüm çünkü bir perde kalktı ama uzun yıllar boyunca neden çeşitli depresyonlar ve endişeler yaşadığımı öğrendiğim için rahatladım.

Bu hastalığa dair hiçbir zaman tam farkındalığım ya da yanıtım olmadı. Daha fazla bilgiye edinmek aslında bana yardımcı oluyor, öğrendikten sonra artık beni korkutmuyor.

Önceden "manik depresyon" diye adlandırılan bipolar, insanların hiperaktivite ve depresyon ataklarıyla ruh hallerinde önemli dalgalanmalar yaşadığı ciddi bir zihinsel sağlık durumudur.

Yetişkinlerin yüzde bir ila ikisinin bipolar bozukluğa sahip olduğu düşünülüyor. NHS rakamları 16 ila 34 yaşları arasındaki genç nüfusa bu teşhisin daha sık konduğunu gösteriyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU