Young Sheldon, The Big Bang Theory'deki karakteri değiştirdi

Young Sheldon'ın 4. sezonu orijinal diziye dair sorunları açığa çıkarıyor

Dizide Sheldon'ın lise mezuniyeti de orijinal dizide Nobel ödülü aldığı sahnede tuhaf bir tutarsızlık yaratıyordu (CBS)

Young Sheldon'ın 4. Sezon'uyla birlikte dizinin The Big Bang Theory'le ilgili en büyük devamlılık sorunu acı bir şekilde netlik kazanıyor.

The Big Bang Theory'nin sonuyla baş karakterin büyümesi arasında bağların kurulması için daha aktif bir çaba sarf ediliyordu. Ne yazık ki Young Sheldon'ın 4. sezonu şu ana kadar çok da iyi bir iş çıkarmıyor, hatta durumu daha da kötüleştiriyor olabilir.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Son bölümde Amy'nin yan rolünün yanı sıra Sheldon'la oğullarının adı da ortaya çıkmıştı: Leonard Cooper. Her ne kadar havalı olsa da bu Young Sheldon'ın The Big Bang Theory'le arasındaki en büyük devamlılık sorununu çözmüyor. Sheldon'ın babası George Sr. The Big Bang Theory'de her zaman kötü bir baba olarak sunulsa da devam dizisindeki tasviri buna hiç uymuyor.

Screen Rant'in haberine göre Young Sheldon henüz çıkmamışken bile karakterlerin çoğu Sheldon'ın Pasadena'ya taşınmadan önce Texas, Galveston'daki hayatı hakkında yaptığı düzenli referanslar sayesinde halihazırda biliniyordu. Fakat ailesinin geri kalanının aksine babası Sheldon 13 yaşındayken öldüğü için orijinal sitcom'da görülmemişti.

Buna rağmen bir baba olarak nasıl biri olduğuna dair net bir anlayış vardı; teorik fizikçinin babası hakkında söyleyebileceği pek az iyi söz vardı ya da hiç yoktu, onu yanlışlıkla annesini aldatırken yakaladığı hikâyesiyle de konu kapanıyordu. Bunlar ışığında ilginç olan şey Young Sheldon'da tasvir edilen George Sr.'nin gerçekten de iyi bir baba ve iyi bir koca olması ve 4. sezonda, şimdiye kadar yalnızca iki bölüm görmüş olsak da, bu tasvir daha da pekişiyor.

Gelecekte Sheldon'ın The Big Bang Theory'de George hakkında söylediği şeyleri doğrulayacak bir dönüm noktası olması mümkün olsa da, bu ne kadar uzun sürerse o kadar zor olacak. Young Sheldon'da şu anda karakter zaten 11 yaşında ve yakında üniversiteye başlayacak. Zaman çizelgesine göre George'un eşini aldatması, ihtiyar Cooper'ın Sheldon 13 yaşındayken öldüğü varsayıldığı için en fazla önümüzdeki birkaç yıl içinde gerçekleşecek.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

DAHA FAZLA HABER OKU