Constantine 2 hakkında şu ana kadar tüm bilinenler

Keanu Reeves’in başrolünde yer aldığı sevilen filmin devamının gelebileceği açıklanmıştı

Keanu Reeves'in kısa süre önce pandemi yasaklarına rağmen Berlin'de Matrix 4 ekibiyle partiye katıldığı aktarılmıştı (IMDb)

Ünlü Hollywood yıldızı Keanu Reeves, 2005’te DC evrenine Hellblazer olarak da bilinen John Constantine karakterini canlandırmak üzere dahil olmuştu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Reeves’in canlandırdığı John Constantine, karakterin bilinen sarışın görünümünü ve İngiliz aksanını bir kenara bırakarak onu tamamen Reeves’e özgü hale getirmişti. 

Kısa süre önce filmde yer alan bir diğer oyuncu Peter Stormare’nin Instagram paylaşımına göre Constantine 2’nin hazırlıkları başladı. Herhangi bir resmi açıklama yapılmasa da bu paylaşım Constantine hayranlarını fazlasıyla heyecanlandırdı. 

Öte yandan orijinal filmin yönetmeni Francis Lawrence ve Keanu Reeves de kısa süre önce filmin devamının çekmeyi istediklerini belirtmişti. Ancak Warner Bros.’tan ya da DC Films’ten herhangi bir açıklama gelmediği için filmin çekilip çekilmeyeceği ve çekilecekse ne zaman vizyona gireceği henüz bilinmiyor. 

Bununla birlikte Constantine 2’nin hikayesinin nasıl şekilleneceğine dair de kesin bir bilgi yok. Fakat ilk film Shia LaBeouf’un canlandırdığı Chas Kramer’in meleğe dönüştüğü ek sahne dışında epey temiz biçimde sonlanmıştı. 

 

 

Dolayısıyla bu Constantine 2’nin hikaye örgüsünü etkileyebilir ya da Constantine ve Midnite (Djimon Hounsou) başka araştırmalar yaparken hikaye tamamen farklı bir yöne de kayabilir. Screen Rant'in haberine göre film belki de bu sefer 18 yaşından büyüklere uygun biçimde üretilebilir.

Constantine 2’nin geleceğine dair Stormare’nin verdiği müjde sosyal medyada büyük bir yankı uyandırsa da henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Ancak Reeves’in Matrix 4 için yıllar sonra yeniden kolları sıvaması Constantine 2’nin de hayli olası olduğuna işaret ediyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU