Deniz Zeyrek: İktidar “Bunlar ne zaman bu kadar büyüdü” sorusunu sormak zorunda kalabilir

“Babacan'ın yanında görünmekten çekinmeyen ciddi kalabalıklar toplanıyor”

Fotoğraf: Sözcü

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan hakkındaki haberlerin bazı medya kuruluşları tarafından görmezden gelindiğini söylerken “Şimdilik iktidarı mutlu edebilir ama yakın gelecekte ‘bunlar ne zaman bu kadar büyüdü’ sorusunu sormak zorunda kalabilirler” yorumunu yaptı.

Zeyrek bugünkü köşe yazısında Elazığ ve Bingöl’de Ali Babacan’ı takip ettiğini yazdı. Sokaktan izlenimlerini aktaran Zeyrek şu satırları kaleme aldı:

Yine medyanın ilgisizliği yüzünden pek göremediğimiz bir manzarayı da aktarmak isterim. Babacan ve DEVA Partisi, Anadolu'da hayli fazla ilgili görüyor. Gerek sokakta, gerek esnaf ziyaretinde, gittiği yerlerde korona önlemleri ve hükümet baskısı gibi bütün olumsuzluklara rağmen, Babacan'ın yanında görünmekten çekinmeyen ciddi kalabalıklar toplanıyor.

Babacan haberlerinin görmezden gelinmesi, şimdilik iktidarı mutlu edebilir ama yakın gelecekte “bunlar ne zaman bu kadar büyüdü” sorusunu sormak zorunda kalabilirler. Doğru bilgi ve özgür basın iktidara da lazım.

Benden söylemesi!

 

Sözcü, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU