Young Sheldon, The Big Bang Theory'nin finalindeki tutarsızlığı açığa çıkardı

Young Sheldon'ın 4. sezonunda dizinin hayranları Sheldon'ın liseden mezun oluşunu izlemişti

Young Sheldon'ın 4. sezonunda Amy ve Sheldon'ın çocuklarına verdiği isim de açıklanmıştı (CBS)

Young Sheldon’ın 4. sezonunun ilk bölümü, The Big Bang Theory’nin finalindeki en büyük tutarsızlığı açığa vurdu. 

The Big Bang Theory’nin 2019’da sona eren final sezonunda yeni evli Sheldon ve Amy’nin bilimsel araştırmaları konu alınmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizinin hayranları Sheldon’ın Nobel Ödülü kazanma fikrinden hep heyecan duyduğuna tanık olmuştu ve Young Sheldon’da da görüldüğü gibi Sheldon bu fikri lisedeyken bile düşünüyordu. Sheldon’ın rüyası eşiyle yaptığı çalışmalarla meyvesini vermişti.

Sheldon’ın Nobel Ödülü kazandığı an çok dokunaklı olsa da törende göze batan bir sorun vardı: ailesinin yokluğu. Screen Rant'in haberine göre Young Sheldon'ın 4. sezonu acı biçimde bunun altını çizmişti.  

Sheldon lise mezuniyetinde yaptığı konuşmada kız kardeşine teşekkür etmiş ve Sheldon’ın başkalarını takdir etmek konusunda ne kadar katı bir inadı olduğu göz önünde bulundurulduğunda bu konuşma hayli dokunaklı bir hal almıştı. 

 

 

Ancak Sheldon’ın en gurur verici anında ailesinin yanında olmaması dikkat çekmişti ve bu The Big Bang Theory’nin finalinin en büyük tutarsızlıklarından biriydi. Dizi Sheldon’ın yakınlarının Nobel Ödül törenine katılamamasına haklı bir gerekçe sunmamıştı. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU