Avengers 5, zaman bükebilen bir kötüyü evrene dahil edebilir

Galaksinin Koruyucuları, yeni kötünün dahil edilmesi açısından kritik bir öneme sahip olabilir

Avengers 5'in öncesinde Ant-Man 3'ün de önemli bir uğrak olacağı öne sürülmüştü (Marvel)

Marvel Sinematik Evreni’nde koronavirüs nedeniyle çalışmalar dursa da başka bir Avengers filmi gelene kadar Marvel’ın bu bir araya gelişi mantıklı kılacak bir zemin oluşturması gerekiyor. 

Evrendeki farklı zaman dilimleri, olası farklı hikaye örgüleri ve karakterlerin sayısının çokluğu göz önünde bulundurulduğunda pek çok muhtemel senaryo tartışma konusu olabiliyor. 

Inverse'ün haberine göre bu açıdan Galaksinin Koruyucuları 3 (Guardians of the Galaxy Vol. 3), Avengers 5’in toplanmasını gerektirecek kadar kudretli bir kozmik kötü karakteri Marvel hayranlarına tanıtabilir. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Korvac ilk başta kısa süreli bir kötü karakter olarak tasarlanmıştı ancak sonrasında Galaksinin Koruyucuları’nın ana düşmanlarından biri haline geldi. Michael Korvac, Galactus’un güç kaynağını çalmadan önce sıradan biriydi fakat daha sonra enerjiyi kontrol etme, ışınlanma, zaman ve uzayı kullanma becerisi elde etti. 

Korvac daha fazla güç elde etmek için sürekli planlar yapıyor ancak yolu bu çabalar sırasında Galaksinin Koruyucuları’yla kesişiyordu. Hatta bir noktada Doktor Strange'le karşı karşıya gelmiş ve evreni yönetmek adına kozmik gücü çalmaya yeltendiğinde Thor ve Koruyucular ona engel olmuştu. 

Thor, Avengers: Endgame’in sonunda Galaksinin Koruyucularına katılmıştı ve bir sonraki maceralarının bu açıdan Korvac’ın etrafında şekillenmesi mümkün görünüyor. 

Korvac’ın kozmik güçleri Galaksinin Koruyucuları’nın üçüncü uğrağı için biçilmiş kaftan gibi duruyor. Dahası bu Avengers 5 için bir hazırlık işlevi de görebilir. 

Pandeminin yarattığı belirsizlik devam ettikçe Marvel hayranlarının iştahı daha çok kabarıyor ancak olası senaryolar beklemelerine değecek gibi görünüyor. 

 

Independent Türkçe, Inverse

DAHA FAZLA HABER OKU