Charlize Theron, "hayatının müziğini" yapan grubu açıkladı

Ünlü oyuncu hayatı boyunca kendisini en çok etkileyen müzik grubunu açıkladı

Theron'ın yer aldığı The Old Guard Netflix'te izlenme rekorları kırmıştı (AFP)

Hollywood yıldızı Charlize Theron, Rock and Roll Hall of Fame’ine (Rock and Roll Onur Listesi) Depeche Mode’u takdim ederken ünlü müzik grubunu "hayatımın müziği” diye niteledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gecede ayrıca ABD’li ünlü müzisyen Iggy Pop da Nine Inch Nails’in listeye dahil edildiğini duyurdu. 

NME'nin haberine göre yakın zamanda Netflix’te yayımlanan The Old Guard filmiyle gündeme gelen Charlize Theron takdim konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Depeche Mode, ergenlik dönemimin grubuydu. Şaka yapmıyorum. Hayatımın her döneminin tam olarak bir şarkısı vardı: ilk flörtüm, Güney Afrika’yı ilk terk edişim ve tabii ki kalbimin kırıldığı ilk an.

Ve birkaç yıl önce nihayet onları canlı olarak gördüğümde, bu tıpkı nostaljinin karşısında destansı bir tokat gibiydi. Ama bundan da öte konserdeyken müziklerinde başka neleri sevdiğimi fark ettim: Yabancıyı göklere çıkarıyorlardı. Müzikleri farklı yaşam tarzlarından insanları bir araya getirip bunun sorun olmadığını hissettiriyor.

Bu beni konser videolarını izlerken gerçekten etkilemişti. Gözyaşlarına boğulmuştum. Eve döndüm, kızlarıma durumdan bahsettim ve gerçekten dağılmıştım çünkü iki gözüm iki çeşme ağlamak için genelde rock konserlerine gitmem.

Theron ayrıca şu ifadeleri ekledi:

Ayrıca Sarışın Bomba (Atomic Bomb) için film müziği seçmeye dair birkaç şarkı seçme şansım olduğunda listemdeki ilk şarkılar onlarındı. Onların Rock and Roll Onur Listesine girmesi sürpriz değil, bana kalsa 20 yıldır orada olmaları gerekirdi.

 

Independent Türkçe, NME

DAHA FAZLA HABER OKU