Dünyanın "en kötü" Airbnb'sini yaratmaya çalışan YouTuberlara hâlâ talep geliyor

İçerik üretici "Çılgınca çok ilgi topladık" dedi

YouTuberlar dünyanın "en kötü" Airbnb'sini yaratmak için açık araziye yatak koydu (YouTube/Passion Squad)

Bir YouTube kanalına sahip iki arkadaş, açık arazinin ortasına yatak koyarak dünyanın "en kötü Airbnb'sini" yaratmaya koyuldu. Fakat bu, müstakbel ziyaretçilerden "çılgınca" çok ilgi gördü.

YouTuberlar Rhys Simmons ve Jamie Kamaz, uygun fiyata Airbnb dairesi bulmakta zorluk çektikten sonra yaptıkları şakayı "Passion Squad" isimli kanalları için videoya çekti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kasten bayağıca hazırlayıp sundukları teklif, Kuzey Londra'daki bir açık araziye yerleştirilen (hepsi de Facebook Marketplace'ten bedava edinilmiş) yatak, komodin, lamba ve suyla dolu iki şarap kadehinden oluşuyordu.

Dış mekan estetiğiyle tanınan İsviçre'deki Null Stern Hotel'i ilham kaynağı olarak kullanan ikili, "mülkü" tanıtırken "Avrupa'nın en seçkin ve eşsiz otellerinden birinin" görünümünde yaratıldığını ifade etti.

Yaban hayatına, biraz temiz havaya ve huzura kolaylıkla erişebilirsiniz.

İkili, kimsenin açık havadaki yataklarında gerçekten kalmak istemesini beklemedikleri halde, müstakbel ziyaretçilerden çok sayıda soru alınca epey şaşırdı.

Simmons, The Mirror'a şöyle konuştu:

Ben ve birkaç arkadaşım, şimdiye kadar görülen en kötü Airbnb'yi yaratmak için bir araya geldik.
Berbat bir Airbnb deneyimi oluşturmak için Facebook'ta bulduğumuz ücretsiz birçok parçayı bir araya getirdik.
Fakat bu şeyi Airbnb'ye yüklediğimizde epey şaşırdık. Çünkü birçok kişi gelip tesisimizde kalmak için çılgınca çok ilgi gösterdi.
Bu çılgınca bir başarıydı. Dünyadaki en kötü Airbnb'yi yaratmak ve ardından orada kalabilmek için çılgınca çok istek almak asla unutamayacağımız bir şey.
Kimbilir, belki de bu şeyi tam zamanlı iş olarak açmak zorunda kalırız.

inset.png
Listelenen yer, şaşırtıcı miktarda ilgi gördü (YouTube/Passion Squad)


Bu olaydan önce Airbnb, bu yıl Kuzey Amerika'daki bütün mülklerinde Cadılar Bayramı partilerinin yasaklanacağını duyurmuştu.

Cadılar Bayramı dönemindeki tek gecelik rezervasyonlar ev partilerini önlemek için iptal edildi. Tek gecelik kiralarını zaten ödemiş olan müşterilerse rezervasyonlarının iptal edildiğini ve paralarının iade edildiğini söyledi.

Airbnb ekibi, Cadılar Bayramı dönemindeki iki ve üç gecelik rezervasyonları da gözden geçirecek. Eğer mülk, ziyaretçilerin kendi evlerine yakınsa ve ziyaretçilerin geçmişleri olumlu değerlendirmelerden oluşmuyorsa Airbnb ekibi bu rezervasyonlar için de harekete geçebilir.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/travel

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU