Mahmut Uslu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a cevap verdi: “Evime haciz geldi” sözleri bana ait değil

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Mahmut Uslu, Ali Koç'un eleştirilerine yaptığı yazılı basın açıklaması ile yanıt verdi. Uslu, "Sayın Koç tarafından şahsıma atfedilen ‘evime haciz geldi’ sözleri bana ait değildir" dedi

Mahmut Uslu / Fotoğraf: AA

Aziz Yıldırım’ın başkanlığı sırasında Fenerbahçe’de genel sekreterlik ve basın sözcülüğü görevini üstlenen Mahmut Uslu, başkan Ali Koç'un geçtiğimiz hafta sonu yapılan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'ndaki “Aynı icra bize de geldi. Car car konuşuyor. Gelip burada konuşsunlar” açıklamalarına yazılı olarak cevap verdi.

Konuyla ilgili olarak Ali Koç’a cevap veren Uslu, "Sayın Koç tarafından şahsıma atfedilen ‘evime haciz geldi’ sözleri bana ait değildir. Bir gazeteci tarafından benim ağzımdan çıkmış gibi yayınlanmış, karşılığında haber tekzip edilmiş ve gazeteci aleyhine dava açılmıştır" ifadelerini kullandı.

“Tutkulu Fenerbahçelileriz”

Seçim gününden bu yana kimse hakkında kendisinin ve arkadaşlarının eleştiri yapmadığını aktaran Uslu, "İcraatları hususunda tek kelime dahi konuşmadık. Zira bizler bu kulüp için söyleyecek sözü ve fikirleri olan tutkulu Fenerbahçelileriz" dedi.

Mahmut Uslu, "Sayın Koç tarafından da kabul edildiği üzere Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı, kulüp tarihimizin en kötü dönemini geçirmektedir. Sayın Ali Koç, öncelikle ve ivedilikle bu noktaya eğilmeli ve çıkış stratejileri üretmelidir. Bunun yerine suni gündem, suni kavgayla Fenerbahçe’nin geçireceği tek bir günü kaybedecek zamanı yoktur" şeklinde konuştu.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU