The Walking Dead, Carl’ın hayalini sonunda gerçekleştirdi

Sevilen dizi Carl Grimes’ın barış hayalini gerçekleştirdi

The Walking Dead'in 10. sezon finali kısa süre önce hayranlarıyla buluşmuştu (AMC)

*UYARI - Spoiler içerir*

The Walking Dead, Negan’ın Fısıldayan Savaşı’ndaki rolüyle nihayet Carl Grimes’ın barış hayalini gerçekleştirdi. 

Carl’ı canlandıran Chandler Riggs karakterinin ölümünün ardından artık The Walking Dead’de yer almıyor. Hikayede Carl’ın babası olan dizinin en önemli karakterlerinden biri Rick Grimes da ana hikayeden uzun zamandır kopmuş durumda. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak yine de Carl’ın barış hayali toplulukların hedefleri arasında yer alıyor. 6 yıl ileri sıçramanın ardından Daryl, Carol ve toplulukların diğer liderleri Alpha ve Fısıldayanlarla savaşmak için bir araya geldi. 

Screen Rant'in haberine göre çok fazla kargaşa ve kan döküldükten sonra Alpha ve onun sağ kolu Beta, beklenmedik bir kaynağın yardımıyla nihayet ortadan kaldırıldı: Negan. Rick başlangıçta Carl’ın dileğini yerine getirmek için kötü adamın yaşamasına izin verse de Negan sonrasında daha fazla özgürlük kazandı. 

Negan’ın Fısıldayanlara karşı son savaşta büyük yardımı dokundu ve kefaretini ödedi. Artık esaret altında değil ve görünüşe göre hayatta kalanlar Negan’ı kendilerinden biri olarak kabul etti. 

Maggie’nin Negan’ın özgürlüğünden rahatsızlık duyması hala mümkünse de topluluğun geri kalanı intikam yerine barışı seçerek Carl’ın hayalini gerçekleştirmiş görünüyor. The Walking Dead çizgi romanın aksi yönünde ilerliyor ancak Carl olmadan da onun hayalini gerçekleştirmek mümkün. 

Carl dizinin ilk sezonlarında ölümcül bir yara almış ancak sonrasında iyileşerek yoluna devam etmişti. Ne yazık ki ilerleyen maceralar onun için iyi şeyler getirmedi. Carl talihsiz sonu gelmeden hep barış ve uyum çağrısında bulunmuştu.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU