Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, locada ailesine saldırılanlarla bir araya geldi

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, ailesinin locasına saldıranlarla bir araya gelerek sorunu giderdi. Kulüpten yapılan açıklamada "Kayserispor, centilmen, takımına bağlı gerçek taraftarlar ile kenti temsil etmeye devam edecektir" ifadeleri kullanıldı

Berna Gözbaşı / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un başkanı Berna Gözbaşı, ligin 5. haftasında Demir Grup Sivasspor ile sahalarında oynadıkları karşılaşma sırasında kızının ve diğer aile fertlerinin bulunduğu locada yaşanan olaylara karışanlarla bir araya geldi. 

 

 

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada Kayserispor'un büyük bir camia olduğu ve münferit olayların bu camiaya zarar vermesine izin verilmeyeceği belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:

Söz konusu üzücü olaya neden olan kişiler kulüp başkanımız Berna Gözbaşı ile bir araya gelmiş ve sorun giderilmiştir. Kayserispor, özverili, centilmen, takımına gönülden bağlı gerçek taraftarı ile hep birlikte kentimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edecektir.

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ne olmuştu?

Cumartesi günü Demir Grup Sivasspor ile karşılaşan Kayserispor, maçtan iki gün sonra müsabaka anında kulüp başkanı Berna Gözbaşı'nın ailesinin bulunduğu locaya taraftarların saldırıda bulunduğunu açıklamıştı.

Sarı-kırmızılı kulübün Twitter hesabından yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanılmıştı:

Başkanımız Sayın Berna Gözbaşı'nın kızının ve diğer aile fertlerinin bulunduğu locaya bir saldırı gerçekleşmiştir. Pandemi nedeniyle rakip takım taraftarlarının bulunmadığı ortamda, Sayın Berna Gözbaşı'nın geçmişte ÖSS derecesi bulunan ve Türkiye’nin yetiştirdiği ender gençlerden biri olan kardeşi Ozan Gözbaşı'nı darp eden, kızının yasanan arbedede nefesinin kesilip, bayılmasına neden olan bu kişileri "Kayserispor Taraftarı" olarak görmemiz mümkün değildir. Kulüp Başkanımız Sayın Berna Gözbaşı ve kardeşi Ozan Gözbaşı başta olmak üzere tüm Gözbaşı ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaşanan olayı şiddetle kınıyoruz.

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU