Vitor Hugo, resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor, Vitor Hugo'yu transfer ettiğini duyurdu. Bordo-mavililer, Brezilyalı futbolcu için Palmeiras'a 3 milyon 200 bin euro ödeyecek

Vitor Hugo / Fotoğraf: @Palmeiras

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor Kulübü, Palmeiras'ta forma giyen Vitor Hugo Franchescoli De Souza'yı kadrosuna kattı.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Profesyonel futbolcu Vitor Hugo Franchescoli De Souza ile 4 (Dört) yıllık anlaşma sağlamıştır.

Açıklamada, bordo-mavililerin Brezilyalı futbolcuya 2020-21, 2021-22 ve 2022-23 sezonları için 1 milyon 350 bin, 2023-24 sezonu için de 1 milyon 400 bin euro garanti ücret ödeyeceği bildirildi.

 

 

Ayrıca menajerlik hizmet bedeli olarak da futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartıyla, futbolcuya ödenecek yıllık garanti ücretin yüzde 10'u kadar ödeme yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

Trabzonspor Kulübü, Palmeiras'a bonservis bedeli olarak 3 milyon 200 bin euro ödeyeceğini ve paranın 2023'e kadar 4 taksitte ödeneceğini belirtti.

Vitor Hugo kimdir?

Kariyerinin büyük bölümünü Brezilya’da geçiren savunma oyuncusu, Serie A ekibi Fiorentina formasını 2 sezon giydi ve 54 maça çıktı. 

Geçen sezon başında Palmeiras'a dönen Hugo, ikinci Avrupa macerası için Trabzonspor ile anlaştı.

Profesyonel kariyeri boyunca 242 kez sahaya içen Hugo, 16 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU