Millie Bobby Brown, Game of Thrones macerasından sonra neredeyse oyunculuğu bırakıyormuş

Stranger Things ve Enola Homes'ün yıldızı Brown, Game of Thrones'da yer alamayınca neredeyse oyunculuğa sırtını dönecekmiş

Brown daha önce Enola Holmes'ün devam filmlerini çekmeye hevesli olduğunu açıklamıştı (Screen Rant)

Stranger Things ve Enola Holmes gibi hem eleştirmenlerin hem de izleyenlerin beğenisini toplayan yapımların başrolünde yer alan genç yıldız Millie Bobby Brown, yıllar önce katıldığı Game of Thrones seçmelerinde umduğunu bulamayınca neredeyse oyunculuğu bırakmayı düşündüğünü açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre ABD’li ünlü komedyen Jimmy Fallon’ın programına katılan Brown, daha önce katıldığı seçmelerde reddedildiğini ve en çok da Game of Thrones seçmelerinde reddedilmenin kendisini incittiğini açıkladı.

Brown şu ifadeleri kullandı:

Sanırım reddedilmek beni çok üzmüştü, bu da herkese söylediğim bir şey. Bu sektör her zaman reddedilmelerle dolu. Bir kez 'Evet' almadan önce defalarca 'Hayır' alırsınız. Reklam seçmelerine katılıyordum. Sonra Game of Thrones seçmesine katıldım ve reddedildim. O zaman, 'Bu gerçekten zor' diye düşündüm ve sanırım o rolü gerçekten istemiştim.

Brown, her ne kadar Game of Thrones2da yer alamasa da Stranger Things'de üstlendiği Eleven rolüyle ve kısa süre önce canlandırdığı Sherlock Holmes'ün kardeşi Enola Holmes rolüyle pek çok kişiyi büyülemeyi başardı. Hatta bazı Hollywood patronlarının Brown’ın kısa sürede Hollywood’un en çok aranan ve kazanan aktrislerinden biri olacağını düşündüğü medyaya yansımıştı. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU