Hayalet Avcıları'nın yıldızı sokakta durduk yere yumruklandı

Aktörün temsilcisi, "Moranis iyi, düşünceleri ve iyi dilekleri için herkese minnettar" dedi

New York Polis Departmanı (NYPD) oyuncu Rick Moranis'e yapılan sebepsiz saldırının güvenlik kamerası görüntülerini yayımladı.

Perşembe sabahı 7.30 civarında kimliği belirsiz bir adam ona yaklaştığında, Hayalet Avcıları (Ghostbusters) filminin 67 yaşındaki oyuncusu New York şehrinde bulunan West 70th Street yakınlarındaki Central Park West'te güneye doğru yürüyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Siyah yüz maskesi ve “I ❤ NY” kazağı giyen adam, başının yanından yumrukladığı Moranis'in yere düşmesine neden oldu.

Moranis yerde yatarken şüphelinin olay yerinden sakince uzaklaştığı anlar, yakındaki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Cuma sabahı saldırının görüntülerini yayımlayan NYPD, zanlının bulunması için halktan yardım istedi ancak mağdurun Moranis olduğunu belirtmedi.

The NYPD News hesabı şu tweet'i attı:

67 yaşındaki erkek mağdur, kimliği belirsiz bir erkek onu yumruklayıp yere yıktığında West 70th Street civarında, Central Park West'te güneye doğru yürüyordu. Bilginiz mi var? Arayın/@NYPDTips'e DM atın.


Moranis'in temsilcisi, görüntülerin yayımlanmasından kısa bir süre sonra, cuma sabahı 6 polis memurunun aktörün evine girerken görülmesi üzerine, Moranis'in saldırının kurbanı olduğunu The New York Post'a doğruladı.

Bailey Brand Management'tan Troy Bailey, The New York Post'a e-postayla yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Rick Moranis, dün Yukarı Batı Yakası'nda saldırıya uğradı. Moranis iyi, düşünceleri ve iyi dilekleri için herkese minnettar.

Yetkililer, Moranis'in olaydan sonra baş, sırt ve sağ kalçasındaki ağrıdan dolayı muayene için hastaneye kaldırıldığını da aynı gazeteye söyledi.

1986 tarihli Küçük Korku Dükkânı (Little Shop of Horrors) ve 1989'daki Eyvah Çocuklar Küçüldü (Honey, I Shrunk the Kids) filmlerinde de rol alan oyuncu, hastaneden taburcu edildikten sonra saldırıyı kentin 20. polis merkezindeki yetkililere bildirdi.

NYPD, şüpheliyi bulmaya yardımcı olacak bilgiler için 2 bin 500 dolara (yaklaşık 19 bin 400 TL) kadar ödül konduğunu Twitter'da duyurdu.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU