Şampiyonlar Ligi'ni kaybeden Neymar, gözyaşlarını tutamadı

Şampiyonlar Ligi kupasını kaybeden PSG'de geceye Neymar'ın göz yaşları damga vurdu. Yıldız futbolcu maç sonu, "Kaybetmek, sporun bir parçası. Her şeyi denedik, sonuna kadar savaştık" açıklamasında bulundu

Neymar'ın madalya töreni sırasında Şampiyonlar Ligi kupasına dokunması, geceye damga vurdu / Fotoğraf: Reuters

Avrupa futbolunun en prestijli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nin finalinde Bayern Münih'e 1-0 yenilerek kupayı rakibine kaptıran Paris Saint-Germain'de Brezilyalı futbolcu Neymar, geceye damga vurdu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına tedbir amacıyla Portekiz'de oynanan final karşılaşmasında Bayern Münih ile PSG karşı karşıya geldi.

İlk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlanan maçı Alman temsilcisi 59. dakikada Kingsley Coman'ın attığı golle 1-0 galip tamamladı.

Bayern Münih futbolcuları karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte büyük sevinç yaşarken, tarihinde ilk kez çıktığı Devler Ligi finalinde rakibine 1-0 yenilen PSG'de Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar, gözyaşlarını tutamadı.

 

Neymar-1-Reuters.jpg
David Alaba, maç sonu Neymar'ı teselli etti / Fotoğraf: Reuters

 

Maç sonu büyük üzüntü yaşayan ve gözyaşlarına hakim olamayarak uzun süre saha ortasında ağlayan Neymar'ı, Bayern Münih'in Avusturyalı yıldızı David Alaba teselli etti.

Düzenlenen kupa törenine de gözyaşları için gelen Neymar'ın, Şampiyonlar Ligi kupasına elini uzattığı an geceye damgasını vurdu.

 

Neymar-3-AFP.jpg
Fotoğraf: AFP

 

Madalya töreninin ardından da gözyaşlarına hakim olamayan Neymar'ı bu kez Bayern Münih Teknik Direktörü Hansi Flick teselli etti.

Karşılaşmanın ardından Twitter hesabından açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu, şu ifadeleri kullandı:

Kaybetmek, sporun bir parçası. Her şeyi denedik, sonuna kadar savaştık. Herkese desteklerinden ve gösterdikleri yakınlıktan dolayı teşekkür istiyorum. Bayern Münih'i tebrik ediyorum.

 

 

Neymar, kariyerinde Barcelona ile 2014-2015 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde mutlu sona ulaşmıştı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU