Kayserisporlu Henrique: Beşiktaş'ın en güçlü yanı Burak Yılmaz'dı ama takımdan ayrıldı, PAOK bu maçın favorisi

Beşikaş’ta, UEFA Şampiyonlar Ligi elemesindeki PAOK maçı için geri sayım başlarken, Yunan ekibinin eski futbolcusu olan Kayserisporlu Pedro Henrique, "PAOK kazanacak. Beşiktaş’ın en güçlü yanı Burak Yılmaz’dı ama takımdan ayrıldı" yorumunu yaptı

Beşiktaş'ın en önemli golcüsü Burak Yılmaz (solda), Fransa'nın Lille Kulübü'ne transfer olmuştu / Fotoğraf: AA

Beşiktaş’ta, UEFA Şampiyonlar Ligi elemesindeki PAOK maçı öncesi, Yunan ekibinin eski futbolcusu HES Kablo Kayserisporlu Pedro Henrique, eşleşmeyle iligli yorumda bulundu.

Tur için PAOK’u favori gördüğünü söyleyen 30 yaşındaki Brezilyalı sol kanat oyuncusu, eşleşmeyle ilgili şu yorumu yaptı:

PAOK kazanacak. Beşiktaş’ın en güçlü yanı Burak Yılmaz’dı. Ama Burak takımdan ayrıldı. Beşiktaş, artık daha zayıf bir takım. Benim görüşüme göre PAOK bu maçın favorisi.

2017’de Fransa'nın Rennes takımından 1 milyon 600 bin euroya PAOK'a transfer olan Henrique, önce Azerbaycan kulübü Karabağ’a, ardından Kazakistan’ın Astana takımına kiralandı. 

Brezilyalı futbolcu, 2019-20 sezonu başında 650 bin euro bonservis bedeliyle Yunanistan temsilcisinden Kayserispor'a transfer olmuştu.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda Yunanistan temsilcisi PAOK ile karşılaşacak. 

 

Independent Türkçe, Spor Arena

DAHA FAZLA HABER OKU