Manchester United'ın kaptanı Maguire, Mikonos'ta gözaltına alındı

Manchester United'ın kaptanı Maguire ve arkadaşları, barda çıkan kavga sonrası "polise hakaret ve fiziki saldırıda" bulundukları gerekçesiyle savcılığa sevk edildi

Harry Maguire / Fotoğraf: Reuters

Premier Lig takımlarından Manchester United'ın kaptanı Harry Maguire, Yunanistan'ın Mikonos Adası'nda bir eğlence yerinde karıştığı kavga sonrası gözaltına alındı.

Yunan haber ajansı ANA'nın haberine göre, Maguire, Mikonos'taki bir barda, kardeşi ve arkadaşlarıyla eğlenirken mekandaki diğer Birleşik Krallıklı turistlerle kavga etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bölge sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, milli futbolcu ve arkadaşlarından polis aracını karakola kadar takip etmelerini istedi ancak vardıklarında Maguire ve diğer iki arkadaşı oradan kaçtı.

Polise sözlü ve fiziki saldırıda bulundukları için yakalanarak gözaltına alınan Harry Maguire ve diğer iki şüphelinin savcılığa sevk edildiği kaydedildi.

Reuters'a konuşan bir polis yetkilisi, "Futbolcu, bir memura sözlü olarak tacizde bulundu ve sonra ona vurdu. Üçlü, Mikonos karakoluna getirildiğinde hala direniyordu" dedi.

Manchester United ise Maguire ile ilgili olayın farkında olduklarını, yıldız oyuncuyla temas kurulduğunu ve Yunan makamlarıyla işbirliği içinde çalışıldığını belirten bir açıklama yaptı.
 

80 milyon sterline transfer edilmişti

Manchester United, 2019-20 sezonu başında Leicester City'de forma giyen Harry Maguire'ı 6+1 yıllığına kadrosuna katmıştı.

 

 

Birleşik Krallık basını, Manchester ekibinin Maguire için Leicester City'ye 80 milyon sterlin ödediğini ve yıldız futbolcunun bonservis bedeli en yüksek savunma oyuncusu olduğunu ileri sürmüştü.

27 yaşındaki Maguire, geçen sezon Premier Lig'de 38 maçta forma giyerken, 1 gol ve 1 asist üretmişti.

 

Independent Türkçe, AA

DAHA FAZLA HABER OKU