Kanada Başbakanı Trudeau'nun hayatı çizgi roman oldu

Geçmişinde aktörlük ve öğretmenlik yapan Kanada'nın popüler başbakanı Justin Trudeau'nun hayatı çizgi roman oldu

25 Aralık 1971'de Ottawa'da doğan Justin Trudeau 2015'te Kanada Başbakanı seçilmişti (TidalWave Comics)

Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun hayat hikayesi çizgi roman oldu.

24 sayfalık çizgi roman, TidalWave Comics şirketinin dünya genelindeki siyasetçiler için hazırladığı "Political Power" adlı serinin bir parçası.

Şirket daha önce Barack Obama, Donald Trump, Condoleezza Rice ve George Bush'un da aralarında olduğu çok sayıda siyasetçinin hayatını anlatan gibi çizgi romanlar basmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

16 Eylül'de piyasaya çıkması beklenen çizgi romanın hikayesi, Trudeau'nun hayatındaki kişisel ve profesyonel dönüm noktalarına ayrıca yaşadığı zorluklara odaklanacak.

Çizgi romanda Kanada'nın 15. Başbakanı olan babası Pierre Trudeau'dan, erkek kardeşinin bir çığ faciasında hayatını kaybetmesi sonrası yaşadığı zorluklardan ayrıca Kanada'nın 23. Başbakanı olmasından önce öğretmenlik ve aktörlük yapmasından bahsedecek.
 


Çizgi romanın yazarı Michael Frizell kitabın amacının "siyasi bir figürün partilerüstü bir profilini sağlamak" şeklinde tanımladı.

Frizell "Justin Trudeau tüm dünyada popüler ancak herkes gibi hataları da var. Yazar olarak olumlu ve olumsuz yanları dengelemenin ve 20'den biraz fazla sayfayla ya da yaklaşık 100 resimle bir kişinin yaşamı ve kariyerinin özünü çıkarmanın yolunu bulmalıydım. Kurgusal olmayan hikayeler bazen süperkahraman hikayelerinden daha eğlenceli oluyor" ifadelerini kullandı.

 

Independent Türkçe, Reuters, Freshdaily

DAHA FAZLA HABER OKU