Kaçarken yakalanan seri katilden itiraf: 50'den fazla taksiciyi öldürüp timsahlara yem ettim

Devinder Şarma ve çetesi, yüzü aşkın kişiyi öldürmüş olabilir

Yerel basın, Şerma'nın yüzü aşkın kişiyi öldürmüş olabileceğini bildiriyor (Yeni Delhi Polisi)

16 yılını hapiste geçirdikten sonra 20 günlüğüne serbest bırakılan 62 yaşındaki Devinder Şerma, kendisine söylenen koşullara uymayarak Racastan’dan başka bir eyalete gidince yakalandı.

Hindistan polisi, kendisine verilen süre geçtikten sonra geri gelmeyen seri katilin 6 ay sonra başkent Yeni Delhi’de yakalandığını duyurdu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Polis, ihbar üzerine çarşamba günü bir kadınla birlikte yaşarken bulunan Şerma’nın yeni itiraflarını da aktardı.

Geleneksel tıp eğitimi aldıktan sonra 1984 ile 1995 arasında Racastan’da bir klinik işleten Şerma, 2002 ile 2004 yılları arasında 7 taksici cinayetinin ölümüyle ilgili olarak müebbet hapis cezası almıştı.

Seri katil, yeni itiraflarında 50’den fazla taksi şoförünün ölümünü planladığını ifade etti. Çetesindekilerle birlikte taksicileri izbe noktalarda öldürerek cesetlerini timsahlarla dolu bir kanala attıklarını söyleyen Şerma, her bir otomobili de 2 bin Türk lirası civarında bir paraya sattıklarını belirtti.

Şerma, diğer suçlarını da itiraf etti. Dolandırıldıktan sonra sahte tüp işine girdiğini anlatan katil, 125’i aşkın kaçak böbrek nakli ameliyatıyla ilişkili olduğunu söyledi.

Yerel basınsa, Şerma'nın yüzü aşkın kişiyi öldürmüş olabileceğini bildiriyor.

Independent Türkçe, CNN International

DAHA FAZLA HABER OKU