Meghan Markle, Prens Harry'yle evlenmeden önce babasına yalvarmış ama cevap alamamış

Markle’ın babasına düğünden önce son bir mesaj bıraktığı ve “Gönder’e basıp bütün gece cevap vermesini bekleyemem” dediği iddia edildi

Çiftin kraliyetten ayrılmadan önce yaptığı yüklü miktarda harcama nedeniyle Prens Charles'tan yardım istediği aktarılmıştı (AFP)

Meghan Markle ve Prens Harry'nin özel hayatını konu alan yeni bir kitap, Markle’ın prensle düğünlerine gelmesi için babasına yalvardığını ama mesajlarının cevapsız kaldığını iddia etti.

Finding Freedom, Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family (Özgürlüğü Bulma, Harry ve Meghan ve Modern Kraliyet Ailesi) isimli kitaba göre, Markle, babasına düğünden önceki gece son bir mesaj gönderdi. 

Mesajın cevapsız kaldığı öne sürülen kitapta şu ifadeler yer aldı:

Gelin adayı o gece bir arkadaşıyla görüntülü konuşuyordu. Babasına son bir mesaj bıraktığını söyleyen gelin adayı ‘Gönder’e basıp bütün gece cevap vermesini bekleyemem’ dedi.

Pazar günü yayımlanan kitabın yazarları Omid Scobie ve Carolyn Durand, kraliyete yakın bir kaynağın şu iddialarına yer verdi:

Meghan onu her aradığında ‘Baba seni seviyorum, sadece seni sevdiğimi bilmeni istiyorum. Her şey güzel olacak. Buraya gel. Düğünümüz var, kutlama yapacağız…’ diyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Düğüne sağlık sorunları nedeniyle katılmadığı söylenen Baba Thomas Markle, eşi Prens Harry’yle Kraliyet Ailesi’nden ayrıldığını açıklayan Meghan’a cephe almıştı.

Meghan ve Harry'nin davranışını “utanç verici” diye niteyen baba, çiftin kraliyeti “ucuzlattığını” söylemiş ve “Bu benim kızım olamaz” demişti.

 

Independent Türkçe, Page Six, Sözcü

DAHA FAZLA HABER OKU