BTS üyeleri en büyük hayallerini açıkladı

Ünlü K-Pop grubunun üyeleri pandeminin oluşturduğu koşullar altında en çok diledikleri şeyleri açıkladı

BTS, kısa süre önce Black Swan'ın 103 ülkede iTunes listesinde birinci sıraya yükselerek dünya rekoru kırmıştı (AFP)

Dünyaca ünlü K-Pop grubu BTS’nin üyeleri son albümleri Map of the Soul: 7 The Journey’nin detaylarına ve en büyük hayallerine dair açıklamalar yaptı.

Somag News'un haberine göre grubun lideri olan RM (Rap Monster), birisinin “hayal” dediğini ne zaman duysa bunun çok havalı bir ifade olduğunu düşündüğünü söylüyor. RM en büyük arzusunun hayranlarına kendi hayatlarını yaşama konusunda ilham vermek ve onları iten bir güç yaratmak olduğunu belirtiyor.

BTS’nin bir diğer üyesi V’nin şu an en büyük hayaliyse Kovid-19 nedeniyle yaşanan beklenmedik durumun hızla üstesinden gelinmesi. V ayrıca konserler düzenleyip, hayranlarıyla farklı aktivitelere katılmayı da istiyor.

Grubun üyelerinden Jungkook, şu an en büyük hayalinin konser vermek olduğunu söylüyor. Jungkook, dünyanın içinde bulunduğu durumu kavradığını ve zamanını en sevdiği şeyleri yapmaya ayırdığını belirtiyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Albümün yayımlanmasına dair çok heyecanlı olduğunu söyleyen J-Hope, en büyük hayalinin gelecekte hep sağlıklı kalabilmek olduğunu ifade ediyor. Şarkıcı sağlığın insanların hayatında çok önemli bir yere sahip olduğuna inandığını söylüyor.

Suga, grubun diğer üyelerinden farklı olarak, bugünlerde bu konuyu çok fazla düşündüğünü fakat buna herhangi bir cevap bulamadığını söylüyor. Suga bunun sebebinin çok fazla hayali olmasından mı yoksa şu an hiçbir şeyin hayalini kurmamasından mı kaynaklandığını bilmediğini belirtiyor. Yine de Suga, dünyanın daha iyi ve barışçıl olmasını diliyor.

Grubun sevilen üyelerinden Jimin de daha önce pandemi nedeniyle oluşan koşulların pek çok şeyi belirsiz hale getirdiğini ve bu yüzden endişe duyduğunu belirtmişti. Jimin, her şey planlandığı gibi yolunda gitmese de herkesin iyi olmasını dilediğini söylemişti.

Elle'nin aktardığına göre son olarak Jin de YouTube’un Dear Class of 2020 etkinliğinde, “Eğer belirsizlik veya yeniden başlama baskısı karşısında kaybolmuş hissediyorsanız, acele etmeyin. Derin bir nefes alın. Her an fırsata dönüşebilecek bir noktayla karşılaşabilirsiniz” ifadeleriyle mevcut belirsizliklere dair rahatlatıcı ifadeler kullanmıştı. 

 

Independent Türkçe, Somag News, Elle

DAHA FAZLA HABER OKU