Once Upon a Time in Hollywood filminin ilk fragmanı yayınlandı

Quentin Tarantino'nun yönetmenliğini yaptığı, başrollerinde Brad Pitt, Leonardo DiCaprio ve Margot Robbie'nin yer aldığı filmin tanıtımı sosyal medyadan paylaşıldı. Dünya gösteriminin ise Cannes Film Festivali'nde yapılması bekleniyor

1 dakika 36 saniyelik fragmanda 1969 yılındaki Los Angeles sokaklarının yansıtılmaya çalışıldığı, kostümlerden dekora kadar her ayrıntıda o dönemin ruhunun paylaşıldığı görülüyor.

 

Quentin Tarantino'nun yönettiği, Al Pacino ve geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden Luke Perry gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Once Upon a Time in Hollywood'un dünya prömiyerinin 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Cannes Film Festivali'nde gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Margot Robbie'li afiş

Dün Brad Pitt ve Leonardo Di Caprio'nun bulunduğu ilk resmi afişin yayınlanmasının ardından bugün de Margot Robbie'nin yer aldığı poster paylaşıldı. 

Manson cinayetinin işlendiği 1969 yılında bir Western film yıldızı ve onun dublörünün başından geçenlerin ele alındığı filmde Robbie, Sharon Tate rolünü üstleniyor.

Filmde yönetmen Roman Polanski'nin 8 aylık hamile eşi Sharon Tate'in, Manson müritleri tarafından öldürülmesi de konu ediliyor.

 

 

 

DAHA FAZLA HABER OKU