Wonder Woman'ın yönetmeni Patty Jenkins, Marvel'la neden çalışmak istemediğini anlattı

Jenkins ayrıca Justice League'i yönetme fırsatını da geri çevirdiğini açıkladı

DC filmi Wonder Woman'ın yönetmeni Patty Jenkins, patronları çok kontrolcü olduğu için Marvel Stüdyoları'yla çalışmayacağını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yönetmenle daha önce Thor'un 2011'de gösterime giren devam filmi Karanlık Dünya (The Dark World) için anlaşılmış ancak Jenkins istifa etmiş ve görevi Alan Taylor devralmıştı.

Yeni bir röportajda bu kararına dair konuşan Jenkins, Marvel için çalışan kişilere karşı şahsi bir meselesi olmadığını belirterek, sorununun Marvel'in "filmlerinde tam kontrol sağlamak istemesi" olduğunu ifade etti.

Fransız Premiere dergisine konuşan Jenkins, "Yönetmen kontrol altında" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

Evet, bu olabilir. Dahası, böylece yönetmenin vizyonunu uygulamaya koyup koyamayacağı da hemen belli olur. Böylesi bir durumda, bu insanların benden farklı bir iş yaptığı izlenimine kapılıyorum.

Jenkins ayrıca DC kahramanlarının bir araya geldiği Justice League filmini yönetme fırsatını geri çevirme sebebini, "Diğer yönetmenlerin aksine ortak evrenleri gerçekten umursamıyorum" sözleriyle açıkladı.

Yönetmen, bu tür filmleri "çok fazla karakter" barındırdığı için reddettiğini söyledi.

Gal Gadot'un rol aldığı, 14 Ağustos'ta gösterime girecek Wonder Woman devam filmini de yöneten Jenkins, sonuçtan duyduğu mutluluğu dile getirdi:

Wonder Woman 1984'le istediğim şeyi tam olarak gerçekleştirdiğimi düşünüyorum. Ayrıca bir süper kahraman filminde ihtiyaç duyulan her şey bana doğal geliyor: Harika setlerde harika aksiyon sahneleri çekmeye bayılıyorum. Bundan gerçekten zevk alıyorum.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU