CHP’li büyükşehir belediye başkanları online toplandı: Bayramda yaşamın en iyi şekilde akması için tüm tedbirleri alıyoruz

CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanı, bayram süresinde şehirlerde aksaklık yaşanmaması için tedbirlerin alındığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partili 11 büyükşehir belediye başkanı bir açıklama yaparak, Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nın en iyi şekilde geçirilmesi için tedbirler alındığını söyledi.

İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Eskişehir, Aydın, Antalya, Muğla, Mersin, Tekirdağ ve Hatay büyükşehir belediye başkanları, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile çevrimiçi platformda bir araya geldi.

Toplantının ardından yapılan açıklamada, ramazan ayının pandemi koşullarında zorluklarla geçtiği anımsatılarak, “Ama bu durum, inancımızın gereğini en hassas şekilde yerine getirmekten bizi alıkoymadı. Pazar günü de mübarek Ramazan Bayramımızı idrak edeceğiz. Darda kalanların, mahrumların esenliğe ulaşmasına vesile olması arzusuyla bütün yurttaşlarımızın bayramını şimdiden en içten duygularımızla kutluyoruz” denildi.

Açıklamada, “Bayram süresinde sokağa çıkma yasağı olsun veya olmasın, bütün birimlerimizle kentlerimize eksiksiz hizmeti sürdüreceğiz; yaşamın en iyi şekilde akması için gereken tüm tedbirleri şimdiden alıyoruz” ifadeleri yer aldı.
 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU