'Hijyen' operasyonunda gözaltına alınan 'hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş hakkında karar çıktı

Sedat Peker, kendisine "Delikanlı ol, karşıma çık" diyen Akkuş'un öldürülüp suçu kendisine atılacağını iddia etmişti

Fotoğraf: Dailymotion

Sedat Peker'e yönelik yayınladığı videoyla gündeme gelen ve 'Hijyen' operasyonunda gözaltına alınan Güniz Akkuş, beraberindeki üç şüpheliyle birlikte adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinesinde 8 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Hijyen" operasyonda gözaltına alınan 10 kişiden 4'ü serbst bırakıldı. Serbest bırakılanlar arasında çektiği video ile Sedat Peker'e hitaben kullandığı "Delikanlı gibi karşıma çık. Sana 10 gün mühlet veriyorum" sözleriyle gündeme gelen "hanımağa" lakaplı Güniz Akkuş da bulunuyor. 

Sedat Peker, kendisine "Delikanlı ol, karşıma çık" diyen Akkuş'un öldürülüp suçu kendisine atılacağını iddia ederek şunları söylemişti:

Avukatım sizler için başvuru yaptı. ‘Bu şahıslar, öldürülüp suç, müvekkilimin üzerine atılacağı konusunda büyük şüphelerimiz var. Bu kişileri polis koruması altına alın’ diye. Ben elimden her şeyi yaptım. Ancak devletimizin sayın polisleri, devletimizin sayın yetkilileri, Allah aşkına kendinizi benim yerime koyun ve bu şartlarda bile yapmıyorum ve yapmayacağım. Beni seven milyonlarca kardeşime de yapmayın diye yalvardım. Onlar da yapmayacak. Ancak suçu benim üzerime atmak için bunlara bunu yapacaklar. Lütfen bu konulara çok dikkat edin...


Indepedent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU