CHP’li başkandan Hataylı seçmene: Bizi adam yerine koymazsanız biz de sizi adam yerine koymayız

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Lütfü Savaş, Arsuz İlçesi Derekuyu mahallesinde bir araya geldiği seçmene, "Oy vermiyorsunuz, konuşuyorsunuz" diye çıkıştı


Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin yeni dönem adayı Lütfü Savaş, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Arsuz İlçesi Derekuyu mahallesinde seçmenle bir araya geldi.

Savaş, kendisini karşılayan gruptan bir kadının "okul istiyoruz" sözleri üzerine "Siz bizi adam yerine koymazsanız biz de sizi adam yerine koymayız. Bu kadar net. Oy vermiyorsunuz konuşuyorsunuz" yanıtını verdi.

Bir başka seçmenin "Hizmet etmeye mecbursunuz" sözleri üzerine de "Niye mecburum ki? Oy vereceksiniz ki hizmet vereceğiz" dedi.

Derekuyu mahallesini ziyaret ettiği anlar, Savaş'ın kişisel Twitter hesabından “Derekuyu mahallemizdeyiz hemşehrilerimizin gönlünü alıp sarılmaya geldik” başlığı ile paylaşıldı.

 

 

Derekuyu'da yaşananlar sosyal medyada yankı buldu. Belediye başkanına gelen eleştirilerin ardından “Derekuyu Köyü” isimli Facebook sayfasından “O video yarım çekildi, başkanın bir art niyeti yoktu” paylaşımı yapıldı.

 

 

Twitter üzerinden yayın yapan "Lütfü Savaş Sevdalıları" isimli hesap ise Derekuyu Köyü sayfasının paylaşımını Twitter'a taşıdı. 

 

 

 

DAHA FAZLA HABER OKU