Mustafa Denizli: 30 Yıllık kariyerimde böyle bir seri yaşamadım

Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisarspor'a her iki maçta da yenilerek elenen Kasımpaşaspor'da teknik direktör Mustafa Denizli karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu

Mustafa Denizli (Fotoğraf: AA)

Kasımpaşaspor Türkiye Kupası çeyrek finalinde 3-1 kaybettiği ilk maçın rövanşında Akhisarspor'a 2-1 mağlup olarak elendi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Kupa bizim ikinci derecede önemli hedefimizdi. Bu takımdan bunu beklemek hakkımızdı. 6-7 hafta önce Türkiye'nin en fazla gol atan takımıyken, şu anda gol atmakta zorlanıyoruz. Düşünmediğimiz oranda da gol yiyoruz. Psikolojisi olumsuz etkilenen bir grubuz şu an. Yaşadıklarımız bizi mutlu etmiyor. Söyleyecek bir şey yok. Bugün turu geçmek istemedik, her şeyimizi ortaya koymadık desem yanlış olur. Ama yanlış yaptığımız işler de çok. Bu kadar istiyor ama bir anda bir pozisyon olduğunda kırılganlığımız başlıyor. Bu durumu değerlendireceğiz" dedi.

"30 Yıllık kariyerimde böyle bir seri yaşamadım"

Kasımpaşa'ya önemli işler yapmak için geldiğini dile getiren tecrübeli teknik adam, "Devre arasında yaptığımız değişkenlik bize düşündüğümüz katkıyı sağlamadı. Tam tersi düşünmediğimiz bir tablo ile karşılaştık. Bütün bunların yanında kariyerimde bunun yarısı bir seri yaşamadım. Dolayısıyla bu beni yaralayan bir görüntü. Üzüntüm kat kat arttı. Geriye dönüp baktığım zaman, 30 yıllık kariyerimde böyle bir seri yaşamadım. Çok zor bir durum. Fazla söyleyecek bir şey yok. Aklımızda hep bir ilerisi vardı ama gerçekleştiremedik. Büyük umut bağladığımız kupaya veda ettik" ifadelerini kullandı.

DAHA FAZLA HABER OKU