MHP’li Büyükataman’dan CHP’li Özel’e ikinci yanıt: Haddini bildirmek boynumuzun borcudur

CHP ve MHP’nin iki ağır topu arasındaki kavga sürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel arasındaki polemik devam ediyor.

Büyükataman, MHP lideri Bahçeli’yi eleştiren Özel’i hedef almış ve “Ülkücü hareket sana had bildirmeyi bilir” diyerek Özel’i özür dilemeye davet etmişti.

Bu sözlere yanıt veren Özel, “İsmet Büyükataman beni tehdit edebilir. Ben iki tane öğretmenin çocuğu, 10 yaşından sonra yatılı okullarda Devlet parasız yatılı bursuyla büyümüş biriyim, beni tehdit edersin ya korkarım ben, Özgür Özel korkar ama CHP’nin  Grup Başkanvekili korkmaz. Tutmuş, dünya kadar hakaret, iftira ve ardından CHP Sözcüsü beni özre davet ediyor, arkasından tehdit. Yoksa partimizin gençleri falan Ülkü Ocakları kanalıyla bana had bildireceklermiş” dedi.

Büyükataman Özel’in son açıklamasına kişisel Twitter hesabından yanıt verdi.

“FETÖ’den ‘hizmet hareketi’ diye bahseden, okuduğunu anlama ve algıda gerilik sorunu yaşayan sözde CHP Sözcüsü Özgür Özel, zannederim ki bu yapıdan ‘sınavdan önce soruları alma hizmeti’yle üniversiteyi kazanmış. Yoksa bu zekâ ile o başarı örtüşmemekte” diyen Ataman şunları söyledi:

Tweetlerimin neresinde “partimizin gençleri, Ülkü Ocakları kanalıyla” sana had bildireceğimi söyledim, neresinde Sivas katliamı savunması yaptım! Yalanlarınla sözlerimdeki gerçekliğin üzerini kapatmaya çalışıyor, yine haddini aşıyorsun! 

Sözden değil dayaktan anlayan bir zihniyetin ürünü olarak had bildirmeyi dayağa bağlaman, “ulan” üslubuyla hakkımda konuşman çizmeye çalıştığın medenî tabloyla her nedense örtüşmemekte. Yalanların ve komplolarınla Genel Başkanına ve hizmet ettiğin odaklara yakışıyorsun.

Kulaklarını aç ve iyi dinle! Zira bu konudaki yetersizliğin partililerini de rencide etmekte!Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Başkanı’nı katliama teşvik iftirası senin de, arkandakilerinde haddi değildir. Bu hadsizliği kim yaparsa haddini bildirmek boynumuzun borcudur.


Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU