Koronavirüs korkusu can aldı: Dezenfektan içen ve hastane camından atlayan kişiler yaşamını yitirdi

Tekirdağ’da koronavirüsten korunmak isteyip dezenfektan içen bir kişi ile testi negatif çıkan ancak hastaneden kaçmak için 4. kattan atlayan kişiler yaşamını yitirdi

Fotoğraf: İHA

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) Türkiye’de toplam 2 bin 805 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Kovid-19 hastalığına yakalanmayan 2 kişi ise dolaylı olarak virüs yüzünden hayatını kaybetti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde 45 yaşındaki B.Ç., tüm dünyaya Kovid-19'dan korunacağı iddiasıyla dezenfektan ve etil alkol içtikten bir süre sonra rahatsızlandı. Çeşitli şikayetlerle hastaneye başvuran şahıs tedavi altına alındı. Durumu giderek ağırlaşan B.Ç., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Testi negatif çıkmıştı

Manisa'da korona virüs şüphesiyle hastaneye kaldırılan ve test sonucu negatif çıkan bir kişi hastaneden kaçmak isterken atladığı 4. kattan düşerek yaşamını yitirdi.

Olay 26 Nisan günü Merkezefendi Hastanesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, korona virüs şüphesiyle tedaviye alınan Hasan K. isimli hasta, yaşadığı panik nedeniyle hastaneden kaçmak istedi. 4. katından 2. kat balkonuna atlayan Hasan K., ağır yaralandı. Ağır yaralı olarak ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Manisa Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Hasan K., yoğun bakımdaki yaşam savaşını kaybetti.


 

İHA, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU